reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Masz racje Motylku, wybiorę się do innego lekarza ale zaczekam aż R wróci z pracy i ze mną pojedzie bo sama nie jestem na siłach żeby tam iść.. za bardzo jestem osłabiona i mam zawroty głowy.. A niebawem po małego trzeba iść.. Ehh

reklama
karolina859 to slabiutki antybiotyk pic na wode.... powinnas przynajmniej miec mocniejszy, u mnie w pracy podajemy albo Biotrakson ( Tetriakson) albo Biofuroksym....

Olusia nasza przechodnia nie cieszy się dobrą opinią bo traktują pacjentów jak powietrze , ale zapisze sobie nazwy tych antybiotyków i może poproszę o nie.. A pomagają ? Skutecznie zwalczają chorobę ?

magdalenka witaj, gratulacje!

Karolina ojej niedobrze, może po prostu potrzebujesz antybiotyku z substancją czynną z innej grupy, jeśli ten nie działa

szukam testów ciążowych na allegro i chyba kupię termometr przy okazji..

karolina859 Tak sa to leki dobre, pomagaja... chociaz my zazwyczaj podajemy dozylnie... ale sa tez doustne... i sa rozne dawki ale to juz lekarz dopasuje do ciebie....

Motylkowa - ja kończę w tym roku 29 lat. Może i wcześniej bym miała dziecko. Tylko z kim? To nie jest tak, że kobieta czuje instynkt to sobie zrobi dziecko. To by było bardzo niedopowiedziane i głupie. Po pol roku znajomości czy w ogóle z kimś przypadkowym w pubie? Od 3,5 roku "zaliczyłam" 2 poronienia z narzeczonym i czekam na spełnienie naszego marzenia.

Nigdy nic nie jest albo czarne albo białe. Nie można być powierzchownym.

Ja mam dziś drugą wizytę, po 2 tygodniach plamien. Stresuje się tą wizytą. Dziś powinnam zobaczyć serduszko. Oddychać....

No dokładnie Cyntia ktoś nie przemyślał swojej wypowiedzi, nie chce tu oczywiście nikogo urazić.. ale niestety czasem my "stare baby" poprostu nie mamy dzieciaczków tylko dlatego ze sie nie udaje a nie dlatego ze nie jesteśmy gotowe.. ja mam 28 w tym roku, od kiedy sie staramy nie jestem w stanie powiedzieć bo różnie bywało.. poprostu coś idzie nie tak.. my też raz poroniliśmy , pisze my bo to było nasze dzieciatko a nie tylko moje czy jego ..

Cyntia trzymam kciukaski:p bedzie dobrze -wierze w to!! daj znaka po wizycie

reklama
Do góry