reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Gabis, Asiu- termin @ mam dopiero jutro. A dzisiaj boli brzuch bardzo @ i do tego mam jeszcze jakąś śmieszną biegunkę, więc test mi nie w głowie :-:)eek::baffled:

Mychunia- a co to? Chcesz mieć formę i super sylwetkę na wiosnę? SUPER! :-D

reklama
mychunia - my jakieś 5 mc temu kupiliśmy rower magnetyczny - pojeździliśmy może z miesiąc i stoi jako wieszak na rzeczy wszelkie - kurcze muszę tyłek ruszyć bo mi strasznie rośnie.:-D:-D:-D:-D Ale mam nadzieje że u Ciebie będzie inaczej

Aschlee, potrójne szczęście? :shocked2: Trojaczki? :shocked2: Boże, jak bosko!!! :-D:-D:-D:tak: Zawsze mi się marzyły bliźniaki albo więcej :-) Super, ekstra, gratulacje!! :tak::laugh2::happy:
ana, koszulkę kupuj, co się będziesz przejmować? :-p No cóż, nieciekawie wyszło, ale jak mus to mus :confused2: Ale szybko czas zleci, ewentualnie zmyjesz się w połowie ;-)

Ech laseczki... zaraz moj maz mnie zawiezie do pracy... a mnie cos lapie... oby mi sie nie rozwinelo bardziej tzn chorobsko.... :-(

He he ja moze pojde na aerobik gdzies... i spale troszke kalorii chociaz nie jestem gruba.... :tak:

He he kto pojdzie za mnie do pracy na noc... ? ktos chetny?:-)

Ale mam lenia.... ech... dobrze ze po nocy mam 2 dni wolne, wiec troszke sobie dychne, podladuje akumulatory... chociaz chcialabym na jakies wyspie ze sloneczkiem, morzem i drinkiem w rece i przede wszystko ciepelko... ale to mozna sobie tak pomarzyć przynajmniej na ta chwile...

Nocka, nie dziękuję, sama skończyłam dopiero swoje i praktycznie nie miałam wolnego po, zaraz na następny dzień szłam do pracy ściągnięta w ostatniej chwili.
Wakacje, z chęcią, morze i plaża co noc mi się marzy.

Kup koszulkę !
Ja jutro kupie jakąś sexi piżamkę wedle życzenia :)

Co do bielizny jakiś czas temu mąż powiedział, że nie chce bym spała w pidżamie, on woli koszulę nocną którą można w każdej chwili podedrzeć do góry i jest taka sexy bo dużo kryje i wiele odkrywa za każdym razem :-D

Oj, usmażyłam pyszne chrusty pół kg mąki i prawie wszystkie zeszły.

reklama
Nie ma to jak relax w wannie i czytanie BB. Czego chcieć wiecej (no oprócz Fasolki).

Dziewczyny a powiedzcie mi, jak macie plamienia przed @ to od kiedy uwazacie pierwszy dzien @. Jak sie pojawi dopiero krew czy wczesniej?

Do góry