reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ana spoko dacie rade. Zawsze mozecie sie na ostatnia chwile wykrecic ze chorzy czy cos takiego a ze ona w ciazy to nie chcecie zarazic ;-)

reklama
Ana : Mi też szykuje się ślub za 2 tyg na które też nie wypada nam iść i chodz w tym miesiacu mieliśmy dużo wydatków to trzeba iść . Sukienka zamówiona na allegro czekam jutro na kuriera :-)

Zobaczymy co z tego będzie - bo z jednej strony to byłoby dobrze jakby nas nie zaprosili - a z drugiej to chamstwo bo to najbliższa kuzynka i do tego światkowa.
Czy wasze psy to też takie Żydki przyłażą i patrzą jakby rok nic nie jadły ??? :-D:-D A micha pełna ale panciowe lepsze :laugh2:

Hej laseczki :-) Znów zniknęłam na dłuższą chwilę,ale już jezdem z powrotem.:-D Podczytuję was,żeby nie było,tylko rzadko piszę.:zawstydzona/y: Co u mnie...Po zakończonej @,mam nadzieję,że spieprzyła na CO NAJMNIEJ ROK do Kambodży :-D, wzięłam ostro P. do roboty i tak do dzisiaj (12 dc) były już 3 przytulanki w odstępach 2-dniowych.:-D Aż zaskoczona jestem,że udało mi się P. namówić na tak systematyczne bzykanie.
Co do zwierząt...moja córka wymyśliła sobie,że chce mieć kota.:szok: Po moim trupie! Nie znoszę kotów i się ich boję...Albo wyrzucę wtedy i córkę,i kota do piwnicy.:-D
Oj,tęskniłam za wami.:-) Idę poczytać wasze wcześniejsze posty.:-p
Aha,tak przy okazji...chciałam w końcu odebrać moje wyniki z tarczycy,a co się okazało? Że qr.... podpisali moje pobranie krwi pod inną pacjentkę i muszę powtórzyć badanie!!!!:wściekła/y:

ana, nie, nie miałam. Wszystko będzie ok, nie stresuj się ;-) Zgadzam się z Asią - zawsze można się wykręcić i tylko wysłać kartkę z życzeniami :tak:

jołasia to nadal trzymam kciuki....

Ja mialam na obiad jarzynowa i lazaneczki z miesem :-) mniam mniam....

Moja kumpela bierze slub pod koniec kwietnia, i tez bede musiala jakas sukienke sobie kupic... he he :tak: a poki co nie mam pomyslu....

Dziewczęta, a tak z innej beczki - znacie może jakiegoś psychologa, który zgodziłby się na jednorazową radę online?

Po zakończonej @,mam nadzieję,że spieprzyła na CO NAJMNIEJ ROK do Kambodży :-D
Haha, ale się z tego uśmiałam! :laugh2:

Asiu- Co tam ciekawego w OBI? Coś kupiliście czy tylko na zwiadach byliście? :-)

SSmama- a to są psycholodzy, którzy pracują online? Jej, nawet nie wiedziałam :eek:

Aj Dziewczynki,ale fajnie, same sluby przed Wami. Ja uwielbiam takie imprezy! Zazdroszcze Wam!

reklama
He he kto pojdzie za mnie do pracy na noc... ? ktos chetny?:-)

Ostatnio jakos brakuje mi tego : Poszlabym sobie na aerobik taneczny z jakimis ukladami tanecznymi.... bardzo to lubie ale zaniedbalam to...
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
kiedys sobie czesto cwiczylam... i na studiach mialam... normalnie cieszylam sie jak dziecko kiedy mial byc wf... :tak:

Ale mam lenia.... ech... dobrze ze po nocy mam 2 dni wolne, wiec troszke sobie dychne, podladuje akumulatory... chociaz chcialabym na jakies wyspie ze sloneczkiem, morzem i drinkiem w rece i przede wszystko ciepelko... ale to mozna sobie tak pomarzyć przynajmniej na ta chwile...

Do góry