reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Gabi podobno @ uważa się za kiedy nastąpi pierwszy dzień krwawienia. Ja do tej pory nie byłam pewna czy tak jest na pewno, ale w zeszłym cyklu plamiłam długo i kiedy zaczęłam krwawić to Ovufriend samo zaznaczyło mi ten dzień jako pierwszy dzień cyklu

reklama
gabis, nie słyszałam jeszcze o metodzie uważania plamienia za początek :eek: Ja zawsze uważam pierwszy dzień krwawienia.

No tak też myślałam ale wolalam sie upewnić. No to zaczynamy kolejny 6 cykl. Wiem zr dla niektorych wydaje sie dopieto 6 ale dla mnie ciagnie sie to jak wieczność.

Asiu, Ewelina, Aschlee- no pewnie, że się dołączę. Ale ja myśle, że spotkamy się wszystkie w "nagrodę" jak każda z nas już będzie z brzuszkiem i wtedy sobie wspólnie pomarudzimy, jak to nam już ciężko i chcemy urodzić, hihi :-D

Gabis- ja nie wiem co to plamienia przed @. Ja dostaję okres to po prostu od razu ze mnie leci. Zazdroszczę relaksu w wannie. Ja mam tylko prysznic :-( A wanne będę dopiero miała jak urządzimy łazienke na piętrze, ale póki co nie ma potrzeby, bo dla nas dwoje wystarczy na dole...

Ja niestety tez mam tylko prysznic i bardzo tęsknię za wanną :-(
Zaraz walentynki a ja nie mam pomysłu pomóżcie Kochane :**

Dzis boli mnie brzuch moze wkoncu pojawi sie ten wredny okres...

Umm a ja mam wanne :) i do wczoraj zawsze z moim kochanym kąpaliśmy się razem. To był czas tylko dla nas, nie było tv, telefonu nikt nam nie przeszkadzał mogliśmy sobie spokojnie zdać relacje z minionego dnia.

Jeśli chodzi o walentynki to my już zaplanowaliśmy, że pójdziemy sobie do Avocado w Sopcie na sushi i może uda się termin na masaż dla naszej dwójki czas zarezerwować, a może kino. Zobaczymy

ewelinka_shn moze najpierw kino a potem jakas romantyczna kolacyjka? Ja planuje cos w tym kierunku tym bardziej ze to piateczek:tak:
Ja w chatce mam wanne a czasem tesknie za prysznicem;-)

Ostatnia edycja:
Ana brat nie ma ślubu z tą pindą. A wpadka była jak ich wiele. Ona była w przed ostatniej klasie szkoły średniej urodziła we wrześniu klasę maturalną zawaliła. Teraz powtarza i cały czas powtarza że ona nie ma czasu na nic ani na dziecko ani na szkołe z polaka ma jedynkę na półrocze. Pomoc jest potrzebna bo ona ślepo matce wierzy a to ona jest największym wrzodem na dupie. Rządzi całym domem

reklama
Aschlee to mozemy sie zamienić ;) js Ci dam prysznic a Ty mi wannę ;)

Moze faktycznie zarezerwuje cos w kinie... ale w pracy do 18 wiec kolacji nie zrobię ale zawdze możnaigdzieś pójść ;) i potem baraszkowanie w domu bez konieczności sprzątania po kolacji :p

Do góry