reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Bezdzietna, to lepiej dla niego jak nie ma ;-) A ona, jak sobie nie może poradzić z dzieckiem i szkołą, to tylko i wyłącznie jej wina, że zaciążyła w tak młodym wieku i nie potrafi udźwignąć tego ciężaru, który wzięła na swoje ramiona :no: Do białej gorączki czasem mnie doprowadza fakt, że małolaty sobie robią dzieci i się nimi zająć nie potrafią podczas gdy na świecie są kobiety, które oddałyby wszystko za dzieciaczka i im potrafiłyby stworzyć normalny dom... :crazy: W każdym razie, powracając do tematu - wywali się kiedyś na swoich błędach i się nauczy, nie od nas zależy czy stanie się to szybciej, czy później ;-) Wróci to do niej, zobaczysz. Tylko dziecka szkoda w tym wszystkim, ale dziewczyny mają rację - pogadaj z bratem, mam nadzieję, że chociaż on ma ociupinkę więcej zdrowego rozsądku :-p

Dziewczyny, które starają się już od dłuższego czasu, myślałyście o adopcji?

reklama
Brat twierdzi że on o niczym nie wiedział własnie jedzie do niej.

Teraz w walentynki u nas będą grać jakąs komedie polską i na to chcemy iść w piątek. Nie uwierzycie ale będę dopiero drugi raz w kinie z moim mężem a jesteśmy razem 7 lat a po ślubie 3 lata:zawstydzona/y:

Nie chce nikogo bronić, ani tym bardziej usprawiedliwiać. Nie popieram zachowania tej dziewczyny, ale może to nie do końca jej wina. Może faktycznie jest za młoda i nie ma nikogo sensownego na kim mogłaby polegać w sprawie pomocy przy małym dziecku. Może Twój brat Bezdzietna powinien im więcej czasu poświęcić?! Jestem ostatnia do oceny takich ludzi.

SSMama ja myślę, że w sumie to sama sobie tego dzieciątka nie zrobiła i nie do końca jest sama sobie winna.Myślę też, że może małolaty nie są do końca świadome zanim robią sobie dzieci.

Sory, ale ja właśnie taką małolatą byłam i niestety nie podoba mi się ocenianie takich osób bo ja sama z jednej miski z nimi chleb jadłam swojego czasu i było mi bardzo ciężko, Bardzo!! I nikt nie wie co się dzieje w głowie i organizmie takiej młodej osoby i akurat uważam, że jeśli nie wiedzą to nie powinny się wypowiadać w taki sposób. Bez Urazy!

Asia popieram cie jak najbardziej. Dziecka kobieta sama sobie nie zrobi. Czesto dla młodych dziewczyn to ogromny szok. Nie potrafia sobie poradzic z sytuacja w ktorej sie znalazly. I jezeli nie ma osoby ktora je wesprze to ciezko im be d zie stanac na nogi i sprostac w tak młodym wieku tak odpowiedzialnemu zadaniu jakim jest wychowanie dziecka. Z tego co pisalas Bezdzietna to ona nawet nie ma od kogo brać przykladu no bo wybaczcie ale na pewno nue od swojej matki ktora ubiera dzuecko jak ubiera i bagatelizuje kaszel malenstwa.

A mój P. ma zgagę,bo zamówiliśmy pizzę,na której była papryka,a niestety on ma po takich produktach różne przeboje żołądkowe...:-(
Aschlee kochana gratuluję trojaczków :szok: To musiał być szok,ale i niesamowite szczęście na pewno...Trzymam &&&&... Aha,powiedz mi proszę,skąd masz takie urocze gifki pod sygnaturą...szukałam ich,bo chciałam zgapić :zawstydzona/y:,ale nie mogę nigdzie znaleźć.
AsiaSzw podpisuję się pod Twoim postem obiema rękami i wszystkim co mi odstaje.:-D Masz całkowitą rację. Ja może małolatka straszna nie byłam,ale miałam 21 lat jak urodziłam Sarę,więc stosunkowo młodo i wiem po sobie,co znaczy polegać na samej sobie,bez niczyjej pomocy.:no: Choć akurat w tej kwestii wiek nie ma w sumie znaczenia..
gabis ja nie oglądam igrzysk,ale wiem co się dzieje w każdej minucie- mam relację na żywo w postaci znajomych na Facebooku.:-D
I macie,dziewczyny,rację...Wszystkie jedziemy na urlopik gdzieś na Bahamy albo Hawaje, będziemy podrywać uroczych kelnerów przynoszących nam pyszne drinki (pewnie większość to geje...:cool2:) i takie tam różne...P. czyta co właśnie do Was piszę i mówi,że jestem nienormalna. Ale to nieprawda.:laugh2::rofl2:

Starające się: 19+1 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3

Październik 2014:

Cyntia85,agamemnon,agniecha83,Monarti,Aschlee25,Do mka12,Lisica.,K_a_S

Czekamy na potwierdzenie:

asik 87 - test wyszedł i czekamy na potwierdzenie :)

Daj znać jakbym miała Ciebie przenieść wyżej. Czekam na wiadomość :)

Kraolina - @5.02
doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02

A jak z Wami dziewczynki?

Luty
Olusia7982 - @ 9.02
jołasia - @11.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Bezdzietna - @16.02
mligocka - @18.02
AsiaSz - @21.02
Agaawa - @23.02
watpliwosc - @25.02
goska03 - @26.02
dziuneczka - @27.02
CzekaCudu - @28.02
Marzec
ana0808 - @3.03
Blair87 - @10.03
JustynaU - @ 25.03
Kwiecień
mychunia - @6.04 6

Poczekalnia
anuszka,karotka00,wandzia_ 23,celta,susel,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Anna223,Dominika_89,ewelinka_shn,czarna2532, karolina859,MotylkowaOna,m-s,kalisia,Gochson,

reklama
SSMama, nie zrozumiałyśmy się :) Chciałam abyś podała mi datę @, która ma dopiero co być, a nie taka, która była :)

Asia <przytul> Nie smuć się Kochana :*

Blair, przepisałam Ciebie i trzymam kciuki, aby @ nie przyszła i żeby szybko odbyły się Wam zaręczyny :*

Bezdzietna, niech ona nie mówi, że czasu nie ma przy jednym dziecku. Ja mam dwie córki, muszę zająć się domem, ugotować, pobawić się z dziećmi i nawet czas mam dla siebie i dla Was :) Po prostu dziewczyna, to leń. Pewnie myślała, że mając dziecko, to nie ma obowiązków ;)

Asia ja mam seksowną koszulę + do tego stringi były :) Kolorek zielony :D

Bezdzietna, ja jestem z moim zaraz 5 lat, a po ślubie 4 lata i 2 razy byliśmy tylko w kinie :)

U mnie dzień z mężem miną bardzo fajnie :) Całą rodzinką byliśmy na spacerku i nawet dziewczynki szczęśliwe były. Teraz smacznie śpią, a my idziemy zaraz kąpać się i może małe co nie co :D Mam ochotę na przytulanko :D

Do góry