reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Anulka rozmawialismy wracajac z Olsztyna. Powiedzial mi ze nie umie na zawolanie tego robic, a jak jeszcze widzi jaka ja jestem spieta to jemu jeszcze trodniej. No to nic nie moge na to poradzic. Uzgodnilismy ze od wczoraj ja spie w jakiejs pizamie a nie na golaska i ze kapiemy sie osobno, bo zawsze razem w wannie siedzielismy gkdzine i gadalismy przy tym. Moze jak nie bedzie mnie ogladal nago jakis czas to bedzie mu latwiej. W kazdym razie z wczorajszej owulacji nic nie bedzie bo nic nie bylo. Strasznie mi szkoda tego czasu. Jestem nadal zalamana.

reklama
Anna903 rob tesciora :tak::tak::-D jak @ nie ma to bardzo dobrze...a co do sluzu sie nie wypowiem bo ja sie w tym nie nastawialam bo czytalam ze ma byc gesty i kremowy a ja mialam kompletna susze:sorry:

AsiaSzwale dobrze ze wyjasniliscie sobie wszystko.Trzymam kciuki zeby Wam sie jak najszybciej udalo.Ja potwierdzam teorie ze jak sie odpusci i tak bardzo o tym nie mysli to akurat wtedy sie zachodzi...nie wiem jak to jest ale u mnie sie sprawdzilo.Szlam ten test zrobic z pewnoscia ze zobacze tylko jedna kreske.Zrobilam test i rzucilam go na pralke,umylam sie i w sumie odruchowo na niego spojrzalam...i bylam w szoku bo to byl miesiac ktorego nie bralam za bardzo pod uwage bo bylo przed owulacja i to sporo potem w owulacje jednak plany mialy byc odlozone wiec nie bylo nic a potem grubo po owulacji wiec lacznie bylo tylko dwa razy;-) i bez lezenia z tylkiem w gorze jak wczesniej:tak:

No tak ale to ja pewnie nic nie bede mowic ze mam ovu a tak to nie wiem jak bedzie. Kolejna za miesiac a ja puki co odpuszczam ale jak bedzie orzed ovu?! Znowu sie zepne. Taka juz jestem. Boje sie tego bardzo.

Asia to tak jak mówiłam... facet nie lubi jak mu się coś narzuca...nie lubi jak to mój kiedyś powiedział być bykiem rozpłodowym.. idź na żywioł, a nie jak jest ovu to trzeba... kochacie się dla przyjemności, a nie dla przymusu... zobaczysz, że mu będzie łatwiej i sam seks będzie przyjemniejszy... uda się super, nie nie można się załamywać... w końcu się uda trzymam kciuki ;*

Asiu- to dobrze,ze porozmawialiście. I faktycznie, może Mężuś zatęskni za Twoja "nagością" i wtedy podwojnie będzie zmoblizowany jak już Cie zobaczy w pełnej okazałości :tak:

Aschlee
- pawik dobry znak! Ja mam do IKEI około 1 godz. 30 minut jazdy, także sporo. A co do jakości to uważam,ze IKEA ma bardzo dobra jakość. Oczywiście mowie o tych trochę droższych meblach, a nie komodzie za 39,90 zł., bo to wiadomo co za jakość za takie pieniądze. Widziałyscie moja kuchnie. Czy powiedziałybyście, ze jest ona z IKEI? No, bo wlasnie jest. I moja jadalnia tez... :-D

Anna- robilas test dzisiaj?

Aschlee wczoraj test wyszedl negatywny. Robilam 10mlU i wyszla druga cieniutka kreseczka ale widoczna tylko pod swiatlo z lampki, wiec to moze byc fabrycznie przebarwione miejsce.. nie wiem kiedy zrobic kolejny test, ale juz o czulosci 25. Nie mam pojecia kiedy mogla byc owulacja bo testy wychodzily negatywnie.

Blair, w takim razie czekam na wiadomość z zaręczyn :):*

Bezdzietna, zgłosiłabym to do opieki. Jak czytałam to co napisałaś, to aż ręce zaczęły mi latać. Co za matka? ;/ Moja córka za 5 dni kończy 18 miesięcy i normalne jedzenie dostaje. Chipsy na kolację zamiast mleka, kaszki? Eh... denerwuje mnie to, że takie jak ona mają dzieci, nie umieją się nawet nimi zająć, a inne kobiety od wielu lat nie mogą zajść w ciąże ;/ Co za sprawiedliwość. Albo poronienie jest i cierpienie dla nas. Życie jest niesprawiedliwe. &&&&&&& za badania :*

Karolcia <przytul> zdrówka :*

Mychunia :*:* zdrówka :*

Ja dziewczynki już dawno nakarmiłam, ogarnęłam mieszkanie i czekam jak M wstanie. Biedak wrócił dzisiaj po 5-tej do domu ;/

Maluś zgłosiłabym to i co dalej jak by go zabrali do rodziny zastepczej. Ja bym nie mogła żyć z świadomością że go już nigdy nie zobaczę. Mam nadzieje że po wczorajszym się ogarnom

reklama
Do góry