reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

ja mysle zeby test zrobic we wtorek termin mam na 16 lutego ale po owu bede juz 14 dni moze cos wyjdzie. Normalnie nie kupuje testow ale mam caly czas taka miekka szyjke macicy zbiera mi sie na rzyga sluz mam lepki z takimi dziwnymi ala nitkami wiec moze moze

reklama
Anna903 to jak chcesz to wstrzymaj sie jeszcze kilka dni to wtedy juz ta 25 tez powinna pokazac druga kreseczke:tak:
Bezdzietna to za Ciebie rowniez trzymam kciukasy bardzo mocno &&&&&&&
Ale nam sie testowan szykuje Anulka moze oglos znow zbiorowa dzien testowania to znow bedzie wysyp dwoch kreseczek:tak:

AsiaSzw – nie koniecznie nic nie będzie, ja z moja córa miałam tak – przytulanie było w sobotę wieczorem a owulacja w środę także te plemniki z czwartku mogły przeżyć jak owulacje miałaś wczoraj, zwłaszcza jak był sprzyjający śluz ;-) (tez szansa na dziewczynę większa bo te dziewczynkowe żyją dłużej). Jak nie wyjdzie to może w przyszłym cyklu spróbuj ogóle nie ujawniaj swych obserwacji . Mój nie wie jakie są dni, jak by wiedział to by mu się pewnie odechciało na wszelki wypadek, bo on niby chce, ale nie koniecznie teraz.

Bezdzietna – ja bym do brata uderzała, ze zgłaszaniem gdzieś to się skończy tak ze się całkiem odetną od Was i na pewno małemu to nie pomoże.

Dziś wyszła mi piękna 2-ga kreska na owulacyjnym, ale tak bardziej ciemnia od kontrolnej, Przytulanki były późnym wieczorem, wiec liczę ze jajo wystrzeli dziś wieczorem ;-)

Bezdzietna - ja bym to zgłosiła do opieki. Nawet jeśli zabiorą dzieci, to ktoś z rodziny może wystąpić o ustanowienie go rodziną zastępczą.

Blair - kurczę.... Kciuki na ten cykl!

AsiaSzw - ja z narzeczonym też byłam w podobnej sytuacji. Tak się spiął, że nie było szans. Psychika jest jednak czasem dziwna :-(

Bezdzietna, rozumiem Ciebie <przytul> Ale z drugiej strony szkoda dziecka. Co to wymiotowania mlekiem, to niekoniecznie on musiał jeść coś przed nim. Możliwe jest jeszcze to, że mleko nie pasuje dla małego. Niech zmienią na inne mleko, albo niech się skonsultują z lekarzem. Po prostu jakiś składnik z tego mleka nie pasuje małemu. A jakie mleko mu podają? A co do budzenia z krzykiem, to może dzieciak żyje w stresie. Sama napisałaś, że nie wiesz co się tam dzieje. Może Twoja bratowa źle traktuje małego?

SSMama, dobrze widzę? Napisałam 1.02, to test już dawno powinnaś zrobić. Chyba, że się pomyliłaś i miało być 1.03 :)

Anulka i tak zrobię co do mojego męża :) Dziękuję :* Dzisiaj zaplanowałam zrobić serowy garnek na obiad. Mój M uwielbia go :) Wstanie to przygotuje mu śniadanie i zaraz nastawie jego robocze ubrania, aby do jutra wyschły :) Co do Twojej temperatury, to mam w głębi duszy dobre przeczucie, że jednak udało Wam się w tym cyklu :*

Blair, podaj datę kolejnej , to przepiszę Ciebie na liście. &&&&&& aby ten cykl był już naprawdę ostatni aż przez 9 miesięcy :*

Gosiu- życzę Ci oby dwie kreski na teście owulacyjnym stały się dwiema pięknymi kreskami na teście ciążowym! :tak:

Asiu- faktycznie, może tak być jak Dziewczyny pisza, ze jakiś plemniczek poczekał sobie na jajeczko w jakimś zakamarku i uderzył w odpowiednim momencie jak komóreczka wędrowała sobie niczego nie świadoma, hihi!

Witajcie kobitki :-)
piszecie i nie mogę za wami nadążyć

Blair87 przykro mi że @ przyszła życzę powodzenia w następnym cyklu
Bezdzietna ręce opadają, że tacy ludzie mają dzieci gdzie tu jest sprawiedliwość,
przemów bratu do rozumu
Aschlee25 bardzo się cieszę że Ci się udało, też bym już chciała robić zakupy dla maluszka
AsiaSzw jak dzisiaj humorek myślę że już wszystko OK. rób swoje mężowi nic nie mów i na pewno się uda
mychunia idź do lekarza i kuruj się kochana zdróweczka życzę

MALUŚ to do dzieła zaopiekuj się dobrze mężusiem

Malusiolka- wieć dobrze wykorzystaj czas na ułożenie dokładnego planu rozpusty dla Męzusia, a co! Niech Facet też się czasem poczuje, ze Żonka baaardzo docenia to co robi dla rodzinki! :tak:

reklama
Eh dziewczyny, obyście miały rację.
Czas pokaże.
Anulka, zrób test jutro rano proszę cię. Nie wytrzymam czekania. Masz taki boski wykres, że fasolinka musi tam być!!!

Do góry