reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Maluś masz córe w wieku Fifiego co to może być że on ładnie zasypia gdzieś ok 21 a po ok godz budzi się z krzykiem i wymiotuje tym cholernym mlekiem to są problemy nie od wczoraj. Ja nie potrafię powiedzieć czy on jest na coś chory nie mieszkam z nimi. Tylko pytanie co on przed snem zjadł oprócz mleka

reklama
Asiu- to mierz tylko temperaturę, już te testy sobie odpuść, bo naprawdę nic dobrego z tego nie będzie.

Maluś- oj, to zajmij się dzisiaj wyjątkowo Mężusiem, ugotuj cos, pomasuj mu stopy, przytulaj często i mow miłe rzeczy. Na pewno będzie mu miło i poczuje się dobrze :tak: No widzisz, trzymałaś kciuki za moja tempke i poszla sobie w górę, hihi, dziekuje :tak:

AschleeCykl rozpoczelam 11 stycznia. Kolejny okres powinnam dostac wczoraj. Przez kilka ostatnich dni mialam paskudna zgage po wszystkim co zjadlam (wczoraj o dziwo nie). Ciagle mam bole w podbrzuszu jak na okres, ale sa bardzo bardzo delikatne- nie bolace, brzuszek spuchniety okropnie i gdzies od 3 dni mam taki kremowy sluz. Ah, i w nocy musze wstawac sikac bo nie wytrzymuje do rana a nie pije na noc, i siusiam przed snem..Dzisiaj podbrzusze mnie nie boli.

Ostatnia edycja:
SSMama a gdzie jestes obecnie? w jakim kraju?
karolina859 uuu bidulko skad ja to znam... pij duzo.... i nie daj sie chorobie !! kuruj sie.... :-)

Bezdzietna uwazam jak sie sie patrzy na to wszytko ze polowa ludzi ktorzy maja dzieci w ogole nie powinny ich miec... nie umieja sie opiekowac dzieckiem, pewnie wpadka albo jakies nie chciane, albo po prostu zaniedbuja bo maja wlasne sprawy na glowie.... no jakas masakra !! no ja bym tez sie odezwala,ostatnio mam gadane, i jak mnie ktos wkur.... to mowie co mysle....jak tak mozna zaniedbywac dziecko jeszcze jak sie zle czuje? no paranoja !!

Blair87 trzymam kciuki za kolejny cykl i oby byl ostatni....
mychunia ty sie tez kuruj !! to powiedz kiedy bedziesz w katosach to moze spotkamy sie na kawe?:tak: gratulacje dla przyjaciolki....

Anna- zrób jutro test. A nie masz już tego o czulosci 10? Bo tak szybko test o czulosci 25 może nie wyjść po prostu...

Anna903 zastestuj jutro rano zrob ten bardziej czuly test.Objawy masz bardzo obiecujace i prawie takie same jak ja tez meczy mnie straszna zgada,sikam co godzine...
Anula1988 jeszcze troche i Ty tez testujesz...Trzymam kciuki &&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Anula , Aschlee no wlasnie nie mam juz testu o czulosci 10, a tu w aptekach mieli same 25.. Wlasnie martwie sie, ze na tescie o mniejszej czulosci nic nie wyjdzie. Ogolnie to bym sie nie nastawiala, ale kurcze, ja w zyciu mialam moze ze dwa razy zgage a tu tak mnie targal przelyk ze ledwo sline przelykalam. I to wstawanie w nocy sikac. W ciagu dnia to raczej normalnie, ale w nocy :O zawsze na okres mam wzdecie, bol brzucha- tak jak wczoraj. Do tego malinowy sluz. A ja mam od paru dni kremowy, a dzis nic nie boli, brzuch plaski - tak jakbym rozpoczynala nowy cykl:)

Do góry