reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Mychunia - jazda do lekarza i swojego chloopa tez bo inaczej to z tego nie wyjdziecie bo będziecie się zarażać nawzajem :eek: radziłabym iść nawet dzisiaj - nie macie tam jakieś świątecznej czy doraźnej pomocy - u nas to nawet zwolnienia wystawiają :happy:

Malus - super w końcu na swoim - tylko żeby teraz was przez telefon nie wkurwiała :wściekła/y:

Asia - twój facet pewnie ma stres i czuje presje jak ciągle tylko wie że są płodne ovu itp. Mój tak miał jak musiał nasienie do badania oddać - tak to wielki chojrak a jak co do czego to dopiero w domu za 4 razem się udało.

Aschlee - ​trojaczki ty lepiej jakiś zestaw ratunkowy weź na wtorek bo facet zawalu może dostać :szok::szok::szok: - sąsiadki mąż jak się dowiedział o bliźniakach to 2 tygodnie dochodził do siebie i poszedł z nią do drugiego lekarza żeby potwierdził, a uwierzył dopiero jak musiał wszystko razy dwa kupować :-D

A ja mam dylemat bo nie wiem co kupić małżowi na walentynki bo on jest taki, że jak nic nie dostanie to zrobi fochy na miesiąc a przez 3 mc będzie mi wypominał że nic nie dostał :cool::cool: - może jakieś fajne galoty z żelem do masażu - akurat na przytulanki by było - ale z drugiej strony to takie troche banalne chciałąm mu kupić piżamkę ale znowu nie ma takich fajnych walentynkowych :crazy::crazy:

ana mojego do lekarza to wołami zaciągnąć :wściekła/y:ja pójdę w pon, ale zobaczymy co mi powie lekarz...

ja swojemu też nie mam co kupić... nic nie chce... trafić z prezentem masakra jakaś :-(

Asiu ja wiem co to za ból z tymi facetami. Moj Mąż jak sie dowiedzial ze chce kupic testy owu bo nigdy z nich jeszcze nie korzystałam to zaraz byl zly i powiedział ze nie bedzie tego robil na zawołanie bo nie jest żadnym robotem ani maszyna i oczywiście kłótnia :-( nie rozumie tego ze chce wiedzieć kiedy jest ten dzien... to jest jedna wieczna kłótnia

Malusiolka pisałam ostatnio tutaj że się udało więc nie rozumiem Twoich pretensji. Dzięki ;)

Dziewczyny czy wyniki tsh ft3 ft4 mogą zależeć od dnia cyklu? Robilam dzis wszystko mam w normie. Później napisze wiecej.

tez sie dolaczam do podlych nastroi .... wkurzaja mnie sasiedzi ... od 10 rano wydzwaniali do P. ze ma pamietac bo o 15 mial jechac z nimi po opony gdzies tam. potem wydzwaniali ze chca jechac do jakiegos sklepu z P. . ja sie tu na prawde wykoncze .. nei dosc ze przychodza tu 3 razy dziennie to jeszcze sa tak namolni ze jak P. nie odbieral rano telefonu to przyszli i dzwonili dzwonkiem .. w koncu przyszli ubrani w kurtki ze do sklepu czas jechac .. P na gaciach i musial sie szybko ubierac i jechac ...
wszystko rozumiem .. np te opony bo starszemu sasiadowi popsul sie samochod i poprosil Przemka zeby z nimi pojechal ale corka sasiada ze swoim chlopakiem wymyslili sklep .. nie maja samochodu, nie maja prawajazdy a sa tak kur*wa namolni ze nie da sie ich zniesc ..
to normalne zeby wywalac czlowieka z lozka i zameczac ciaglymi prosbami ???? luuuudzie wykoncze sie ..
nie dosc ze P. pracuje caly tydzien od 7 do 18 to w weekend nawet nie ma spokoju .. :crazy:

reklama
Dziewczyny czy myślicie ze jezeli 6 tyg po poronieniu nie dostanę okresu to moge pojsc do gina zeby przepisal mi cos na wywołanie? Czy musze cierpliwie czekac az sam przyjdzie? Juz mnie dobija to czekanie... ilez mozna.. dzis juz 5 tyg i 3 dni a na niego sie nawet nie zapowiada... :-(

Do góry