reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Gabis, Karolina niedługo i Wy się doczekacie. Karolina może Mąż jeszcze zmieni zdanie?

a wiecie że jakby mi teraz @ nie przyszła, to akurat tydzień przed tym jak się dowiedziałam że jestem w pierwszej ciąży 5 lat temu. Może n okrągłą rocznicę mój Aniołek zechce przyjść znowu ale już zostać? oby

reklama
Witam się wieczorkiem i zmykam spać bo ciężki dzień:p
Asieńko gratuluje :) działaj działaj :p

pozdrawiam was wszystkie serdecznie i przesyłam moc buziaków :)

Ale sie tu cicho zrobilo.Wszystkie chyba poszly juz spac....
ja wlasnie gadalam z Mezem o studiach jest zadowolony ze chce wrocic ale mowi ze troche boi sie ze malo czasu bede dla Niego miala, ale ja tam mysle ze wszystko da sie jakos pogodzic....teraz tylko na dopelniajacy kurs jezykowy i musze zdac egzamin:confused: nie no chyba musi byc dobrze..

Aschlee- a Ty już powiedziałaś o potrójnej niespodziance w brzuchu M.? :-D

Asiu- naprzytulałaś Ty się już?

Ostatnia edycja:
Starające się: 20+4 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3

Październik 2014:

Cyntia85,agamemnon,agniecha83,Monarti

Czekamy na potwierdzenie:

Aschlee25 - test wyszedł, a teraz czekamy na opinie lekarza :)
Domka - test wyszedł i teraz czekamy na potwierdzenie :)
asik 87 - test wyszedł i czekamy na potwierdzenie :)
Lisica. - test wyszedł i teraz czekamy hna potwierdzenie

Dziewczyneczki dajcie znać jak mam Was przenieść i na który miesiąc :) Ogromne gratulację :*

dziuneczka - @4.02
Kraolina - @5.02

A jak z Wami dziewczynki?

Luty
doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
Domka12 - @6.02
Olusia7982 - @ 9.02
jołasia - @11.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Blair87 -@14.02
Bezdzietna - @16.02
mligocka - @18.02
AsiaSz - @21.02
Agaawa - @23.02
watpliwosc - @25.02
goska03 - @26.02
CzekaCudu - @28.02
Marzec
ana0808 - @3.03
JustynaU - @ 25.03
Kwiecień
mychunia - @6.04 6

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,MotylkowaOna,wera86,m umminka,m-s,kalisia,Gochson,

Blair, ja na mojego M czekam, który niby ma niedługo pracę skończyć. A mam ochotę na małe przytulanko i czerwone wino :D

Aschlee, dasz radę :*

Asia, ciesze się, że pęcherzyk taki duży. &&&&&& za staranka :*

Anna, &&&&& za sobotnie testowanie :)

agulla, witaj i życzę powodzenia :)

ana0808, przykro mi :* Przepisałam Ciebie i trzymam kciuki za kolejny cykl :*

mychunia, co tam u Ciebie? :*

Karotka, jak tam? Udało się Kochana?:*

reklama
Dziewczynki ja juz padam dzisiaj, szybki dzien byl dzis i duze emocje. Moj Szym sie ucieszyl z diagnozy mam nadzieje ze weekend bedzie owocny a i poniedzialek z dobrymi wiesciami bo mam kontrole usg. Zycze milego wieczoru.

Malus fajnie ze jestescie juz na swoim ;-)

Do góry