reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Mąż tak mi wiercił z rana dziurę w brzuchu, ze zrobilam test ciazowy. Nie wiem jakiego wyniku sie spodziewal, skoro mam dzis 26dc i brak pewnosci czy owulacja nastapila..:baffled: W kazdym badz razie, uroczyste testowanie będzie w sobote (termin miesiaczki)- i nie wiem skad u mnie pozytywne przeczucie. Wcale mi się przykro nie zrobiło po dzisiejszym negatywie.
W kazdym badz razie, od jakichs 4 dni mam utrzymujaca sie zgage, napiecie i ciagniecie w podbrzuszku i ogolnie jest mi niedobrze. Albo organizm mi sie reguluje po zaprzestaniu stosowania antykoncepcji hormonalnej, albo jest cos na rzeczy :-)

A dla tych, ktore są już mami przesylam pioseneczke:
jestem mamą to moja kariera - YouTube

TYLKO NIE RYCZEC MI TAM!:-D

witajcie :) jestem tu nowa czeka mnie całe przygotowanie do in vitro czy mogłybyście mi jakoś to opisac co mnie czeka mniej więcej jakie leki zabiegi itp.będę bardzo wdzięczna :)pozdrawiam

witajcie :) jestem tu nowa czeka mnie całe przygotowanie do in vitro czy mogłybyście mi jakoś to opisac co mnie czeka mniej więcej jakie leki zabiegi itp.będę bardzo wdzięczna :)pozdrawiam

Agulla- ja Ci niestety nie pomogę, bo nie miałam styczności z in vitro. Ale na pewno Dziewczyny z tego wątku bardziej Ci to przybliżą. To jest typowo wątek dla dziewczyn, które będą miały bądź już są po In vitro https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/kto-po-vitro-26936/

Kurde chyba się rozpłacze. Znowu mam jakieś plamienie. Powtórka z rozrywki z zeszłego miesiąca. Też 5 dni przed @ zaczełam plamić, myślałam wtedy ze to implementacja, teraz się nawet nie łudze. Masakra czemu jak sie wali to po całości. Strasznie kiepski dzień dzisiaj same złe wiadomości.
A żeby tego było mało, to jeszcze właśnie przyjechała teściowa do Mateuszka bo chory i zostaje do niedzieli. Nie żebym miała złą teściową, bo jest spoko, ale akurat teraz wolałabym sobie popłakać w samotności, a tak to musze robić dobrą mine :-(

Anna903 oby sobota była szczęśliwa &&&&&

reklama
Kurcze dziewczyny super wiadomości bo coraz więcej brzuchatek nam przybywa :D ale ja Wam zazdroszczę w pozytywnym znaczeniu tego słowa ;) U mnie dołek bo mój instynkt jest tak wyostrzony że szok :szok: sama się sobie dziwię że tak można pragnąć dzidzi , mimo tego że mam już dwójeczkę odchowanych czuję że teraz jest właściwy czas na trzeciego maluszka ale R się upiera żeby jeszcze z rok odczekać.. Nie wiem jak mam odsunąć od siebie te wszystkie myśli które mam w głowie.. Codziennie przed snem myślę o tym naszym dzidziusiu.. O tym że gdyby nie to poronienie miałabym teraz piękny brzuszek bo wchodziłabym już w 6 miesiąc :( moje "majówki" kochane mają już cudne brzuszki marzę o takim i nawet nie wiecie jak się cieszę że Wam również się udaje.. wierzę że wkońcu każdej z nas się uda..

Gabis u mnie też plamienia.. I też się nie łudzę.. przestałam bo wiem że i tak by nic z tego nie wyszło..

Do góry