reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Hej :)
Ja już w autobusie pracowniczym. Autko moje ogarniemy w weekend, bo nie chcę dźwigać akumulatora sama.

Ale mam poranek straszny, nie zdążyłam jeszcze dobrze wstać, a tak mnie zmulilo że myślałam że z domu nie wyjdę i dalej trzyma. Albo się zatrulam wczoraj pizza na obiad, albo mały obcy się odzywa. Z poprzednich ciąż pamiętam że to był najwcześniejszy objaw, ale nie chce zapraszać :)

K_a_S a jest możliwość że przesunęła Ci się owulka?
Po cichu gratuluję

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

reklama
dzień dobry :)
K_a_S, to po cichutku gratuluję, ja też miałam jasna kreseczkę na teście, daj znać po becie

Miss, gdzie Ty jesteś?

mnie boli gardło i mam katar, Mati mnie zaraził :(

miłego dnia

witam :tak:

ja nie widzę w ogóle u mnie poprawy raczej pogorszenie, bo gorączka doszła :-:)wściekła/y: cały czas praktycznie leżę i czytam lub śpię :-(

agulla witaj :tak:

Gabis, Karolina Wam też się w końcu musi udać, wierzę w to :tak:

K_a_S oby kreseczka ciemniała i piękna beta wyszła :tak:

blair aby to był ukochany mały obcy :tak:

właśnie Miss kochana odezwij się, bo się martwimy

agniecha dobrze, że Mati Cię zaraził, a ni ja :tak:

Witam z autobusu ;-)
Kas a jakiej czułości test robiłaś? Po cichu gratuluję.

Agnieszka to dbaj o siebie i zdrowiej :-)

Mychunia zdrowka i dla Ciebie choc to taki czas chorób ja tez chora i do pracy ;-( ale nie chce obcunac sobie ostatniej wypłaty...

Blair trzymam &&za obcego i zaraz mnie nim :-)

ewelinka ja bym nie dała rady wysiedzieć w pracy.... cały czas leżę, a jak przyjdzie gorączka to nie wiem nic o Bożym świecie... :-(kuruj się Kochana ;*

Mychunia mi tez ciężko wysiedziec ale u mnie w pracy jest podstawa i premia. Premis jest od wyników pracy wiec jak nie ma mnie w pracy to nie ma premii. Maz wygania mnie do pracy sle mi zalezy by ts ostatnia premie rowniez otrzymać bo 1500 ns ulicy nie lezy.. a nie wiem kiedy znajde nowa prace ;-(

Agniecha, Mychunia jakiś ciężki czas wszyscy choruja, u mnie w pracy też. Kurorcie się i wariancie szybko do zdrowia :)

Ewelinka oj bardzo bym chciała prądkować ciazowymi fluidkami :)
Tak myślałam że to po wczorajszym obiedzie, ale policzylam że od serduszkowania starankowego minęło 9dni, a możliwe że wstrzeliliśmy się w owu. Tylko nie chce mi się wierzyć że mielibyśmy takiego farta, że za pierwszym razem...

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

reklama
Agniecha zdrówka dla Ciebie i synka:-)
K_a_S oby to była fasolka:-)
Mychunia zdrówka:-)
Ewelinka shn oby choróbsko w końcu Cię opuściło:-)

Dziewczyny próbuje Was nadrobić i mam wrażenie jakby epidemia chorobowa nastąpiła na bb :szok: To pewnie przez pogodę. Ja na razie zdrowa, już się tej zimy na chorowałam, w listopadzie 2 tygodnie, w grudniu 2 tygodnie ehh.
Trochę w tym cyklu wyluzowałam, nawet owu którą mogę mieć na dniach nie robi na mnie wrażenia. Zajęłam się hobby. I dobrze mi tak jak jest:-) na nic nie liczę i to jest fajne:-) nie oczekiwań nie ma stresu. Chwilowo tez odstawiłam bromergon. Nie wiem czy Wam pisałam, że jak byłam na drugiej wizycie u endokrynologa to mi powiedziała że tak na prawdę to ja nie mam wysokiej prolaktyny, ona mi przepisała tabletki tak na wszelki wypadek, ze względu by wyeliminować za wysoką prolaktynę jako przyczynę tak długich starań zajścia w ciążę. Jak mi tabletki 1-szym razem przepisywała to nic takiego nie mówiła. A byłam u tej samej endo. I zaczęłam sie zastanawiać czy niepotrzebnie truje się tabletkami chodź mi nic w tej kwestii nie jest. I 18/02 omówiłam sie do innego endo. Chce by mi dał skierowanie na badanie i zobaczę jak ta moja prolaktyna. Chce porównać diagnozy i zalecenia. Chciałabym mieć wyjaśnianą tą kwestie czy mam brać bromergon czy nie.

A mi wczoraj mąż zrobił miła niespodziankę. Był 2 dni na wyjeździe służbowym w wawie i wczoraj wrócił i przywiózł mi prezent niespodziankę - naszyjnik :-) Zaskoczył mnie tym :-) oczywiście miło :-) takie prezenty bez okazji sa super :-)

Ja własnie obiad gotuje: u mnie dziś spaghetii z sosem pomidorowym z dużą ilościa czosnku, takie proste ale uwielbam je :tak:

A co u Was dzis na obiad?

Do góry