reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Asia, super wieści :) to teraz czekamy na efekty.... :-)

agniecha83 wlasnie Anula wywróżyła tobie 2 kreseczki.... licze ze i mnie wywróży...:-)

Blair87 super fotki i sypialnia....

reklama
Olusia dzięki, właśnie zobaczyłam jak bardzo kolory są przekłamane i zrobiłam fotkę tapety z lampą

tak wygląda w realu
CAM01177.jpg

Załączniki

• CAM01177.jpg
    CAM01177.jpg
    58,8 KB · Wyświetleń: 44
AsiaSzw super że już po wizycie. Z twojego posta aż kipi optymizm :-) No to teraz do roboty i stosować zalecenia lekarza. Czeka was intensywny koniec tyg i weekend ;-)

Blair no faktycznie dwa rozne kolory. Fajna tapeta ale faktycznie posciel bardziej musi byc spokojniejsza albo narzuta jednokolorowa.
Super lampa.

Takie macie fajne te mieszkanka ze kusi mnie zeby swoje pokazac :-)

Ostatnia edycja:
Asiu- wooo! No jestem w szoku tym pęcherzykiem! To gdzie on się podziewał ostatnio?? Ale super :-D Badanie HSG tez jest ważne. Ja je miałam w czerwcu ubiegłego roku. Jest bolesne,ale co się nie zrobi dla fasolki... Asiu jak mój pęcherzyk miał 16 mm w czwartek, to pekl w niedziele. Teraz proszę codziennie ustosunkować się do załączonego zdjęcia...

Agniecha- noooo bo ja Ci tu zaraz dam! Nie jestem żadną wróżką i nie praktykuje czarów! Ja po prostu w odpowiednich dniach wyznaczam Narodowy dzień testowania... który jest szczęśliwy w dwie kreseczki :-D

Blair- no piekna sypialnia. Wszystkie elementy tworza piękny klimat i nastrój :-D

Załączniki

• sex.gif
    sex.gif
    677 bajtów · Wyświetleń: 87
Gabis pokaż swoje! :)

Anula dziękuję :D pomyśl kiedy Narodowy zrobić :D

pościel chcę kupić jasną, kremową, mam narzutę-koc fioletowy z tłoczeniami jak tapeta :) tylko zapomniałam położyć :p

reklama
Do góry