reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Olusia- uda się teraz Kochana! Na pewno, wierzę w to baaardzo mocno... Za dużo przeszłaś, a limit nieszczęść u Ciebie już się wyczerpał. Teraz będzie tylko z górki! A powiedz mi in vitro udało się Wam na NFZ załatwić?

reklama
Dziewczyny, mam nowine. Była u mnie przed chwilą klientka która mieszka kawałek za Gdańskiem. Pytałam jak dotrzeć do tej przychodni, do której jade zaraz do endo i się okazało, że ten lekarz to ponoć istny cud natury, ordynator oddziału endokrynologicznego w Gdańsku w jednym ze szpitali i że mam lecieć na skrzydłach do niego :) właśnie się zbieram cała w nerwach jestem. Boże co to będzie?!!!

Asiu- jeeej to cudnie! Pędź do niego jak na skrzydłach, coś czuje, ze szybko się uporasz z problemem zajścia w ciążę w towarzystwie tego doktora! :tak: Daj od razu znać po wizycie!

Ostatnia edycja:
Anula1988 dziekuje kochana ze tak we mnie wierzysz.... co ja bym bez ciebie zrobila.... :-D odnosnie In vitro to zostalam zakwalifikowana do programu rzadowego..... wiec placilam tylko za leki a za wizyte, badania, transfer nic....

Anula - wyslalam PW

AsiaSzw pedz pedz, a nie mowilam... wszystko bedzie dobrze....

Ostatnia edycja:
Olusia- czyli tamta próba i ta też są na NFZ? To super, ile kaski zaoszczędzonej. Koszty in vitro sa dla mnie maskaryczne... tak nie powinno to wyglądać, zwłaszcza w kraju, gdzie jest niby polityka prorodzinna na wysokim poziomie.

reklama
Dziewczyny znalazłam piękny cytat. Powinien nauczyć nas trochę cierpliwości... :tak:

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz."

Do góry