reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Malusiolka super, że już na swoim. Zobaczysz szybko sie zaaklimatyzujecie, i wy i dziewczynki.

Anula ależ ty masz zajebisty ten domek... Strasznie, a to strasznie mi sie podobają twoje wnętrza!

Kurde, troche jestem podłamana tym moim TSH, w życiu nie myślałam, że bede miała jakieś problemy z zajściem w ciąże. Nigdy nie miałam żadnych problemów ze zdrowiem, w pierwszą ciąże zaszłam za pierwszym razem, wogóle jakoś szczególnie sie nie obserwując. W tamtym roku przekroczyłam magiczną 30-stkę i mówie wam jak sie zaczęłam sypać to co chwila coś nowego sie mnie czepia...:-(

Cześć Kochane Staraczki ;) właśnie zasiadłam do kompa z kubkiem kawy i idę czytać zaległości ;) :*
Troszkę pospałam z R , okresu nadal brak tylko dziś znów pojawiły się plamienia z rana i to też kilka kropelek.. :(
Planuję po 8 lutym wizytę u ginka ponieważ bardzo zaczynam się niepokoić :(

Malusiolka -mnie przepisz na jakiś 3.03- @ wczoraj przyszła i może i dobrze bo miała cela dziś na łeb na szyje leciałam do Gina ( załapałam się po prośbie) bo doktorek sobie wyjeżdża i dopiero w poniedziałek przyjmuje:szok::szok::szok::szok: - już by po ptakach było :nerd:
Wyskoczyłam jak zwykle z kasy ale jestem zadowolona - USG badanie cholernie bolesne nie wiem czy przez @ czy ten pacan nie umie robić :wściekła/y::wściekła/y: ale jest efekt zobaczył jakiś pęcherzyk :-D:-D:-D od jutra CLO i jak zwykle Metformax - a 17.02 na USG i ocenę owulacji - mam nadzieje że w końcu się uda bo inaczej coś o Inseminacji gadał:angry::angry::angry: - ale na to to mnie na razi nie stać.

Dziś już przyszłą mi karta do Medicover więc może tam się do jakiegoś Gina załapie w razie czego chociaż jak czytałam opinie to nie za dobre maja i chyba lepiej nie kręcić ale ważne że wszyscy lekarze są z dnia na dzień a nie za 3mc.
zaraz chyba sobie zrobię kawkę albo czekoladkę dla poprawienia humoru.

A któraś z was bierze to CLO ???

Piękne macie te swoje chatki, aż się rozmarzyłam ;-);-);-)

Blair, Gabis- dziekuje Wam za bardzo miłe słowa nt. mojego domku. Starałam się urządzić najładniej jak umiałam. Ja bardzo lubię klasyczne, nowoczesne rzeczy w stonowanych kolorach. To nie ma prawa źle wyjść, ale może być na dluzsza mete trochę nudne :-D Dlatego wymyśliłam, że te beże i brązy są podstawa, a na wiosne wystarczy kupic kilka poduszek, obrus i wazoników w kolorze np. miętowym i salon jest pięknie ożywiony i w nowym wydaniu. A na zimę miałam już w tym roku dodatki srebrne i też inaczej się prezentował, mimo kilku tylko drobnych dodatkow. :-D

Mychunia, Gabis- wy nawet nie wyobrażacie jak ja się wkurzyłam, że mam te niedoczynność tarczycy. Kurde cale zycie bylam zdrowa i tu nagle dwa mega kłopoty- po 1. dlaczego kuźwa nie mogę zajść w ciaze i potem po 2. wszystkie wyniki dobre tylko jakas tarczyca jest zła? Co to w ogóle jest- myślałam sobie. Jak poszlam pierwszy raz do tego endo, to bylam taka wkurzona, ze w ogole co ja u niego robie, nie chce tu być i chce jak najszybciej od niego uciec! On mi powiedział,ze nie mam się martwić i denerwować, bo niedoczynność wpływa u człowieka na porogrszony nastrój i wiecznego doła i jak przez kilka dni pobiorę lek to już poczuje się lepiej, ze nie będę taka PRZYGASZONA! -a ja sobie mysle co??? Przeciez ja nie jestem przygaszona ze względu, ze już tarczyca tak na mnie oddziałuje, tylko, że DLACZEGO DO CHOLERY MNIE TO SPOTKAŁO! :szok::angry: Ale już po miesiącu się przyzwyczaiłam i przywykłam do myśli, że są gorsze choroby i branie jednej tabletki dziennie rano, nie jest jakies szczególnie uciążliwe uspokoiło mnie. Uspokoił mnie nawet fakt, że z kim nie romawiam, to 80% tych ludzi ma kłopot z tarczycą. I na to nie mamy niestety wpływu...

ana- ja pierwszy cykl jestem na clo.

Dziewczyny a ja mysle ze jednak pojde w piatek na badania przed kolejna stymulacja... tylko musze wstac wczesniej a to moze byc trudne... wtedy moj by mnie podrzucil autem a tak to hmm... nio jakos bede musiala sie zmobilizowac.... Tez nigdy nie sadzilam ze bede miala takie problemy zeby zajsc w ciaze... ech.. smutne to....

reklama
Anula1988 mialam pierw podane 2 zarodki 3 dniowe.. beta pierw byla niska potem troszke podskoczyla i potem spadla.... potem mialam crio i mialam podany 5 dniowego blastusia... ktory sie nie przyjal a szkoda bo byl bardzo ladny... no nic trudno a 3 przestaly sie rozwijac... i tak skaczylam 1 procedure.... :-( licze na to ze teraz bedzie dobrze tzn ze uda mi sie... wierze w to chociaz boje sie ...

Do góry