reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Olusia Cyntia dzięki za odpowiedzi. Wklejam jeszcze raz te moje wyniki już z normami

Progesteron 9,29 8dpo (nie mam norm)
Prolaktyna 29,94 (4,79 - 23,30)
TSH 4,6 (0,27 - 4,20)

A czy to wysokie TSH bardziej powoduje problemy z zajściem, czy poronienia.
Kurcze teraz moje ostatnki nadziei, że tym razem sie uda zniknęły. Ryczeć mi się chce :-(

reklama
Blair- tak jak Karla proszę napisz do Olusi PW, bo to ona zakładała grupę na FB. Ja tylko wykazałam pomysł :-D

Oj Dziewczyny- wszystkie Leniuszki jak jeden Mąż- tylko masaż by chciały, a ja bym padła trupem tyle masaży zrobić :baffled:

Gabis- chodziło o to, abyś podała jednostki jakie były przy wynikach. Niedoczynność nie leczona powoduje znacznie utrudnione zajście w ciążę a jak już zajdziesz, to jest duże ryzyko utraty ciąży.

Ostatnia edycja:
Gabis- chodziło o to, abyś podała jednostki jakie były przy wynikach. Niedoczynność nie leczona powoduje znacznie utrudnione zajście w ciążę a jak już zajdziesz, to jest duże ryzyko utraty ciąży.

Tak Anula normy podałam w nawiasach.

I tobie te bardyo dziekuje za odpowiedz w moim temacie.

Gabis- jeśli Twój progesteron był w jednostce nmol/l, to jest to niziutki wynik i świadczy o tym, że nie było owulacji. Jeśli natomiast były w jednostce ng/ml, to jest to dobry wynik i świadczy o przebytej owulacji.

Blair87 wlasnie trzeba miec powolanie a nie na odp...sie... owszem tez mam zle dni ze rzucilabym to wszystko w diably no ale jednak to jest to co lubie.... :-)
karla21 dostalam twoja wiadomosc na PW i zaprosilam cie... juz jestes w naszej grupie.... :-)

Aschlee25 faktycznie pindy ja bym tez sie odezwala !! ostatnio jestem za nerwowa.. nie wiem czemu.... jak tak mozna powiedziec.. chyba w koncu wiedza gdzie pracuja i trzeba sie z tym liczyc... ech... normalnie brak slow... !! polowa ludzi w ogole nie nadaje sie do pracy w zawodzie pielegniarki jak i lekarzy !! niestety... potem jest jak jest ....
Anula1988 ale ja jestem leniuszkiem.... he he :tak:

gabis nie ma sprawy.... zawsze do uslug... ja z tego co pamietam to po owulacji mialam progesteron 15ng/ml, ale twoj tez jest dobry... prolaktyne na pewno troszke podwyzszona masz bo pewnie bolaly cie piersi przed @? a THS to na pewno za duze... kochana idz do lekarza endokrynologa, na pewno bedziesz musiala brac lek...

Gabis - spokojnie. Unormujesz tarczycę i będzie dobrze. To jest bardzo łatwe do obniżenia. Nie martw się. Jesteś w świetnej sytuacji, bo wiesz to wcześnie. Wiesz co jest na rzeczy, więc jesteś duży krok do przodu.

Matko jaka ja jestem ciemna masa, to chyba z tego zdenerwowania. Progesteron mam w ng/ml no to chociaz tyle dobrego.

Dziewczyny a co z tym linkiem na fb co wyslala Anula chyba? ja nie slysze muzyki ani nic... :-(

Gabis ale sie usmialam z twojej ciemnej masy he he :-D

reklama
Do góry