reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ja bym chciala zrobic specjalizacje albo z chirurgii albo z pediatrii.. ale specjalizacje pielegniarska....:tak: moze sie skusze to trwa 2 lata wiec nie jest zle...

reklama
Aschlee- no język niemiecki jest trochę specyficzny. Długo już tam mieszkasz? Już opanowałaś język na tip-top? Mnie właśnie coraz bardziej ginekologia interesuje...

Dziewczyny ale wkrecacie. Moim marzeniem zawsze byla psychologia. Tyle przeszlam w zyciu i tyle ksiazek sie naczytalam ze powiedzialam sobie ze kiedys to zrobie. Dla siebie!!!

Aschlee wez medycyne sadowa ;-) ja ogoladam wuchte seriali w ktorych cos takiego sie dzieje haha;-)

Co do jezyka znam troche angielski ale nie ma obcji zebym na glos cos wypowiedziala. Mam blokade

Dziewczyny ja mam juz moje wyniki, słabe okropnie
Tsh 0,8
Lh 6,8
Estradiol 400
Fsh 4,9

jedynie estradiol jakos w miare, wszystkie w fazie owulacyjnej. Lh brak to i owu brak. Jestem załamana troche, i juz mnie sters bierze bo dzis endo mnie czeka. Wczoraj humor super ale dzis juz sie boje.

Asiu- TSH jest ok! Jest to naprawdę dobry wynik! To już duuuży plus, bo to ważny bardzo hormon. A co do reszty to musiałabyś mi napisać w jakich jednostkach były robione pozostałe hormony, bo są różne jednostki.

Aschlee będziesz świetnym lekarzem, bo widać że to Twoja pasja.
Ja też chciałam iść na medycynę, żeby pomagać ludziom, ale wybrałam biotechnologie bo pojechałam pracę w labie i pomagać ludziom tu też mogę, a bardziej pociąga mnie wiedza jak? dlaczego? Raczej odkrywcza :)
Też chciałam być lekarzem genetykiem sadowym ale po wizycie w prosektorium mi przeszło...

Olusia oooo Ty też medycyna? :)

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Anula1988 moja znajomosc byla oceniana jakis tydzien temu na poziom B1 czyli niby komunikatywna teraz zaczynam za raz kurs poszerzajacy koncze we wrzesniu a od pazdziernika nauka:tak: A mieszkam tu dopiero 2 lata.

Ostatnia edycja:
reklama
Blair- ja też branża medyczna. Rehabilitant :tak: Masz konto na FB? Bo my już tam założyłyśmy tajną grupę BB :-D Jeśli chcesz się przyłączyć, albo inne nowe Dziewczynki, to zapraszamy!

Do góry