reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ginekologia tez mnie ciekawi.... podobaly mi sie praktyki jak mialam... i jak pracowalam.... :-)

AsiaSzw ja na studiach mialam problem z psychologia nie umialam sie jej nauczyc tzn nauczylam sie ale sprawilo mi to wiecej czasu niz z innych przedmiotow... nie wiem jakos ciezko mi to szlo....

Aschlee25 fajnie byloby sie razem uczyc... :-)

Mnie sie podoba jezyk hiszpanski :tak:

Blair87 wiesz medycyna nie ale pielegniarstwo...:tak: mam mgr z pielegniarstwa i pracuje w zawodzie... nie wyobrazam sobie pracowac gdzie indziej... chociaz chcialam isc na studia medyczne:-)

reklama
Anulka ty jestes reha, to ja bylabym twoja stala klientka bo plecy jak u staruchy. Nie pamietam jednostek. To ja ci powiem jakie mam wyn jak od lekarza wyjde ;-)

Karla wyslij do Olusi priva z linkiem do twojego fb to ona cie zaprosi ;-(

Anula tak, bardzo chętnie :)
To widzę że medyczki się zeszły :)

Olusia fajnie też że czujesz powołanie, najgorzej jak ktoś pracuje w służbie zdrowia a tego nie lubi, przecież od tego zależy życie innych...

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Ja wam moge powiedziec jak omalo nie wylecialam z praktyk...Bylismy w szpitalu na oddziale paliatywnym..tam umierala pewna kobieta....Byla juz na prawde w zlym stanie miala cale usta popekane a na stoliku obok stalo picie ze slomka...patrze wchodzi jedna pielegniarka i prawie wybiega i mowi do drugiej ze juz tam nie wejdzie bo ta Pani smierdzi trupem jak to uslyszalam to powiedzialam ze obie sa zalosne i ze powinny posadzic dupy w domu przed telewizorem albo pracowac w jakims magazynie a nie z ludzmi:wściekła/y:...poszlam i podalam tej kobiecie picie...fakt zapach bylo juz czuc ja to okreslam zapachem smierci...ale skoro decydowaly sie na prace na tym oddziale to mogly sie pindy z tym liczyc...Bardzo sie zdenerwowaly i pozalily sie mojemu opiekunowi

Anulka to ja tez bym na masazyk z checia wpadla no i nawet juz sie zmobilizuje na cala rehabilitacje a co :-D

reklama
Do góry