reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Asia glowa do gory i pozytywne myslenie.Wszystko bedzie dobrze:tak: o starosci to dopiero mozemy za jakies 15 lat pogadac...albo i wiecej

reklama
Gabis - TSH za duże. To ono może podwyższać prolaktyne, a z kolei prolaktyna moze obniżać progesteron. Napisz jeszcze jakie jednostki były przy tych wynikach,.bo to też istotne (w sensie np ng/ml).
Gdy ja miałam prolaktyne 30 ng/ml, to lekarz powiedział, że to przez TSH i nie będziemy zbijać prl, tylko zajmiemy się od razu TSH. Tylko ja miałam wysoki progesteron (25 ng/ml) i też lekarz uznał, że skoro nie ma na niego wpływu, to jest dobrze.

Robilas te badania 7 dni po owulacji?

melduje się z rana

byłam załatwić pare spraw na miescie...i dalej nie kupiłam testu ciązowego a @ powinna być 2-3 luty i jej nie ma...temperatura nadal wysoka powyżej 37 od rana

Witajcie kochane... my w trakcie remontu domu w ktorym mamy mirszkac. Mamy juz zrobiona lazienke.w kuchni sa tylko pkytki na podlodze i te co maja byc miefzy meblami i sciany pomalowane. Teraz tworzy sie salon. Dzisiaj beda zakladane kamiebie elewacyjne a poten malowanie.
Sypialnie bedzieny mieli bialo fioletowa.;-)

reklama
Do góry