reklama
Cyntia85
Fanka BB :)
Gabis - TSH za duże. To ono może podwyższać prolaktyne, a z kolei prolaktyna moze obniżać progesteron. Napisz jeszcze jakie jednostki były przy tych wynikach,.bo to też istotne (w sensie np ng/ml).
Gdy ja miałam prolaktyne 30 ng/ml, to lekarz powiedział, że to przez TSH i nie będziemy zbijać prl, tylko zajmiemy się od razu TSH. Tylko ja miałam wysoki progesteron (25 ng/ml) i też lekarz uznał, że skoro nie ma na niego wpływu, to jest dobrze.
Robilas te badania 7 dni po owulacji?
Gdy ja miałam prolaktyne 30 ng/ml, to lekarz powiedział, że to przez TSH i nie będziemy zbijać prl, tylko zajmiemy się od razu TSH. Tylko ja miałam wysoki progesteron (25 ng/ml) i też lekarz uznał, że skoro nie ma na niego wpływu, to jest dobrze.
Robilas te badania 7 dni po owulacji?
Bezdzietna
Asia ciekawe co z tego pięknego wykresu wyjdzie mam nadzieje że nic innego jak dziecko :-)
Bezdzietna
Jupiii:-)
Bezdzietna
Kas to dlaczego nie kupiłaś testu
Witajcie kochane... my w trakcie remontu domu w ktorym mamy mirszkac. Mamy juz zrobiona lazienke.w kuchni sa tylko pkytki na podlodze i te co maja byc miefzy meblami i sciany pomalowane. Teraz tworzy sie salon. Dzisiaj beda zakladane kamiebie elewacyjne a poten malowanie.
Sypialnie bedzieny mieli bialo fioletowa.;-)
Sypialnie bedzieny mieli bialo fioletowa.;-)
reklama
K_a_S Zobacz załącznik 608287 nie ladnie nas tak w niepewnosci trzymac