reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

DSC03379.jpgto jest kuchnia w trakcie remontu DSC03651.jpgto już po brakuje jeszcze szafki nad pralką pokoje wyglądały podobnie jak kuchnia przed remontem

Załączniki

• DSC03379.jpg
    DSC03379.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC03651.jpg
    DSC03651.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Blair87 bardzo ciekawa masz prace.Pewno bym z niej wychodzila bardzo pozno:tak:
Jak chodzi o stwardnienie zanikowe boczne to wg mnie straszna choroba i jak na razie jest uznawana za nieuleczalna i strasznie szybko postepujaca.A doszlas juz do tego co jest przyczyna?

Ostatnia edycja:
Susel ale u mnie nie ma ovulacji bo właśnie LH nie rośnie, :(
dziś dowiem sie szczegółów :)

Aschleee ale fajnie masz, Ja bym chciała do Paryża pojechać, ale jak znam mojego romantyka to chyba nie wyjdzie, znowu auto mi umyje :)

Bezdzietna wow :) ale zmiana super :)

My planujemy wstepnie jechac do Paryza na weekend majowy... :-) wiec jeszcze troszke czasu jest....

Blair87 to bardzo ciekawe to co robisz i bardzo interesujace....:-)

Bezdzietna no niezla zmiana.... :tak:ale super wyglada...

Asiu to zorganizuj Wam fajowy wypad na Walentynki.Moj tez wpada na pomysl ale juz mi powiedzial ze hotel itp ja musze zalatwic bo on nie zna czeskiego:-D ale liczy sie chec;-)

reklama
Na razie chyba wstrzymam się z zorientuje ile miesięcznie będzie mnie kosztował lekarz i staranki bo coś czuje, że to może być grubszy temat. Starość chyba...nie to co 14 lat temu ;-)

Bezdzietna, ale ty masz piękną tempkę....

Do góry