reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

oj wiem że nie ładnie,.....boje się robić testu i tyle

ok obiecuje że jutro z rana zrobie i jak coś zaraz się pochwalę

musze w końcu zrobić bo jestem 3 dni po terminie a nigdy mi się @ nie spóźniała

reklama
AsiaSzw jutro zrobie koniec kropka. Dziś nie wiem czy by wyszedł z nie porannego moczu pozatym ja czesto to wc mam w zwyczaju biegać

skoro rozmaiwamy o testach to jaki polecacie...ja w sobote robiłam pink test i nic nie pokazał....wiem że zrobiłam go za wcześnie i może dlatego.

gabis THS na 100% masz za wysokie... powinnas miec w granicach 1-2... odnosnie progesteronu to robilas go 7 dni po owulacji? czy nie? jesli chodzi o prolaktyne to masz ciut za wysoka... a robilas ja tez kiedy? tzn w ktorym dniu cyklu? bo tez ma to znaczenie.. ja kiedys robilam po owulacji a biust mnie bolal mocno i mialam 60 wiec normalnie bylam w :szok: a jak zrobilam na poczatku cyklu to mialam 11...

agniecha83 lapie fluidki jak najwiecej... :-)

Kas czekamuy na dobre wiesci....

karla21 he he to kolejna osoba ktora lubi fiolet... jupiii he he :happy2:

Witam się i uciekam.:-)
Tyle roboty przede mną że nie wiem w co ręce włożyć:baffled:
Miłego dnia dziewuszki. Pozdrawiam.

Kas rob test i przesylaj duzo fluidkow :)
Mi najlepiej wyszedl pink test express strumieniowy. Ale juz ciaze po terminie miesiaczki powinien pokazac kazdy test ;-)

reklama
Bezdzietna ciekawe rozwiązanie z pralką w kuchni :)

Aschlee zgadza się ALS jest nieuleczalny i postępuje bardzo szybko, niestety strasznie ciężko jest odnaleźć mechanizmy jego powstawania, moja praca dotyczy głównie homeostazy żelaza w komórce, mechanizmów jakie temu towarzyszą, a co za tym idzie sprawdzam jaki może mieć to wpływ n powstawanie ALS.
Mój rekord w labie ciągłej pracy to 18h, ale i tak ją kocham :)

Olusia zgadza się, zwłaszcza że wiem że ta praca może być pomocna :)

Asiu mój jest podobny, chociaż czasem umie mnie niesamowicie zaskoczyć, np na początku roku w weekend zabrał mnie do Torunia na spacer i pierniki :)

K-a-s rób teściora!!!
ja zawsze kupowałam testy w rossmannie :)

mój organizm Laski zwariował, dzieją się ze mną dziwne rzeczy, jakieś bóle, wczoraj mi piersi zdrętwiały :szok:
i nie, nie to nie na fasolkę bo mam bóle jak przed @ czasem [i to takie dziwne uczucie w krzyżu] i już mam napięcie w podbrzuszu, czyli pewnie kwestia dni jak przyjdzie @

mój tatuaż:
"in my heart you live on" czyli w moim sercu, żyjecie nadal. Jest to wers z piosenki "precious child" - piękna, zawsze ryczę jak jej słuchm
CAM01169.jpg

Załączniki

• CAM01169.jpg
    CAM01169.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
Do góry