reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Hej Kochane ;-) witam wszystkie i życzę miłego dnia. Ja juz w drodze do pracy ;/ jakieś chorobsko mnie wzięło... katar kaszel i ogromny ból gardła :-(

reklama
Dziewczyny ja też już mam moje wyniki. Tylko że mi nic one nie mówią, oprócz tego ze widze ze tsh za duze
TSH 4,6
Progesteron 9,29
Prolaktyna 29,94

Prosze napiszcie co one oznaczają, bo już zaczynam się bać :( (Olusia, Cyntia nie ukrywam, że licze na waszą opinie)

Ostatnia edycja:
Gabis tsh do zbicia i to koniecznie. Reszty nie znam sie dziewczyny tu ogarniaja temat. Szukaj juz dobrego gin- endo

Blair87 a o czym czytalas prace doktorska?

brrr85 nio tez dlugo nie umialam zasnac... nio ale nikogo tutaj nie bylo zeby sobie popisac... wszyscy grzecznie spali albo baraszkowali... hehe:-D

mychunia mnie ostatnio tak gardlo bolalo przy polykaniu ze nawet herbata przechodzila mi z trudem a co dopiero jakies jedzenie...

gabis trzymam kciuki za dobre wyniki.. a jakie robilas badania? aaaa juz widze... a w ktorym dniu cyklu robilas i jakie masz jednostki przy progesteronie i prolaktynie?
AsiaSzw fajnie masz w domku... :-)

Witajcie Dziewczyny ja ogarnelam troche w domku i w koncu siadlam przy kompie z kawka Zobacz załącznik 608271
Asia i reszta dziewczyn ale ladnie macie urzadzone mieszkanka ja za niedlugo przeprowadzka takze nawet nie wstawiam:tak: ale Wasze pomysly mi sie przydadza jak urzadzic nowe mieszkanko:tak:
Cos ostatnio na bezsennosc cierpie, bzdury mi sie snia takie ze szkoda wogole gadac.Potem pol dnia nieprzytomna chodze.

Brrr85, zaglądam, zaglądam, za bardzo się z Wami zżyłam :)

dzień dobry, ja dzisiaj nie poszłam do pracy, cała noc nie spałam, Mati wczoraj skarżył sie na ból brzuszka a po północy zaczął wymiotować :( no i nocka z głowy, teraz ma gorączkę i sobie leży bidulek, to chyba grypa jelitowa czy cos w tym stylu bo moja siostra w niedzielę tak miała ale myślała że się zatruła. Mam nadzieję, że się nie zarażę :(

Co do ciąży to do mnie to jeszcze nie dociera, boję sie starsznie że zaczną krwawic i sen sie skończy, mam nadzieję że szybko mi to myslenie minie i będę sie tylko cieszyć :)

A teraz przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maluś, juz sie przeprowadziliście? Jaka minę miała baba jaga?

Miłego dnia życzę, buuuuzzzzziakiiii

Ostatnia edycja:
Aaaaaaaaa Dziewczyny Maz mi zrobil niespodzianke i stwierdzil ze na walentynki jedziemy do Czech hurrrrra.gif
Baaardzo sie ciesze.
Tez bym Wam przeslala fluidki ale chyba wole sie jeszcze wstrzymac

Załączniki

• hurrrrra.gif
    hurrrrra.gif
    47,7 KB · Wyświetleń: 101
Czesc dziewczyny! Wpadam znow na chwilke, bo widze wyniki, a tez znow robie hormony, wiec jestem na biezaco.

mychunia tez jestem w szoku ze chcialas tak zostawic to TSH! przeciez ono zagraza potencjalnej ciazy, jakby o mnie chodzilo to bym nawet bardzo daleko do dobrego endokrynologa jezdzila, a napewno nie zostawila tego tak.

AsiaSzw Twoje LH moze jeszcze wzrosnie. moze Ci sie owu opozni. estradiol troche za wysoki jezeli uwazasz ze owulacja za rogiem. ale jezeli co do owulacji sie mylisz to wszystkie wyniki wygladaja ok wedlug mnie.

gabis a w ktorej fazie cyklu robilas i w jakich jednostkach ten progesteron? poza tym to TSH duzo za duze, wiec tez do endokrynologa idz jak najszybciej. prolaktyna tez za wysoka ale to moze sie wiazac z bardzo wysokim TSH wiec ja bym od tego zaczela.

poza tym to do mnie przyszla @ wiec starania coraz blizej! :-) trzymam za was wszystkie kciuki!
agniecha, aschlee gratulacje!!

Ostatnia edycja:
reklama
Asiu ja spać mogłam :) G się że mnie śmieje że przytule głowę do poduszki, 2s i śpię ;P
Dopiero udało mi się zobaczyć Twój tatuaż, wow! Odważną Kobieta, też mam, na nadgarstku pamięci moich dzieci nienarodzonych, pozniej Wam wrzuce :)
Mamy podobne fronty mebli w kuchni :) salon rewelacja i ten pomysł z łóżkiem... pięknie to zrobiłaś! :)

Olusia pracuje nad poznaniem jednej z przyczyn śmiertelnej choroby- stwardnienie zanikowe boczne. Dosw prowadzę na myszach, a ta dziewczyna prowadziła badania na szczurach, nie to samo ale część podobnych. Myślę też nad tym jak to wykorzystać w zespole Downa

Ewelinka następna chora :( czosnek wcinajcie :)

Agniecha zdrowia dla Maluszka. O nie! Proszę mi włączyć natychmiast pozytywne myślenie!

Aschlee super niespodzianka :)
Ja mojego w walentynki namówie na kolację to będzie dobrze :) nie lubi tego walentynkowego przepychu :p

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Do góry