reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Agniecha super!!!! :)

Mychunia zdrówka! odpocznij na L4

Dziewczyny zadzwoniłam do luxmedu i wysłali mi wyniki, może któraś rzucić okiem czy są dobre jeśli chodzi o staranka?

TSH 3-generacja 1,825 [0,55-4,00]
FT3 4,35 [3,5-6,5]
FT4 13,22 [11,5-22,7]

Dziewczyny ale mam lenia, kimnelo mi sie popoludniu po obfitym obiadku.... pyszny byl i spac mi sie zachcialo.... :-)

Asiu dziękuję za odp. zrobiłam tarczycę ponieważ w rodzinie mojego Taty chyba wszystkie kobiety [ciotki, kuzynki] mają straszne problemy z tarczycą. Mama dopiero mnie uświadomiła że jak wybuchł czarnobyl w czerwcu [ja byłam poczęta w listopadzie] to stosowała się aż do przesady do wszystkich zaleceń jak uniknąć promieniowania [Tata był wtedy wojskowym, więc reakcja ze str wojska była natychmiastowa jeśli chodzi o jodynę, informacje itd], natomiast ciotki nic sobie z tego nie robiły podobno i nie uważały i mają teraz tego konsekwencje... Tylko dziękować Mamie :)

Mądra mamusia, moja też nas faszerowała tym, pamiętam to chociaż mała byłam. Też niby nie mam problemów z tarczycą.

reklama
Za niedlugo planuje maly remont w domku i pomyslalam sobie teby w pokoju dzieciecym pomalowac cos na scianach.I znalazlam kilka fajnych pomyslow.Moja ma jazdy na punkcie tych kucykow i znalazlam takie cos phoca_thumb_l_DSC05280.jpg
albo ksiazniczki 11801087_1_644x461_dekoracyjne-artystyczne-malowanie-scian-gostyn.jpg ewentualnie Kubus Puchatek 1354097142_442835539_3-obraz-malowany-na-scianie-artystyczne-malowanie-bajka-malowana-na-scienie.jpg
Bezdzietna co tam u Ciebie slychac?

Załączniki

• phoca_thumb_l_DSC05280.jpg
    phoca_thumb_l_DSC05280.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 36
  • 11801087_1_644x461_dekoracyjne-artystyczne-malowanie-scian-gostyn.jpg
    11801087_1_644x461_dekoracyjne-artystyczne-malowanie-scian-gostyn.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 39
  • 1354097142_442835539_3-obraz-malowany-na-scianie-artystyczne-malowanie-bajka-malowana-na-scienie.jpg
    1354097142_442835539_3-obraz-malowany-na-scianie-artystyczne-malowanie-bajka-malowana-na-scienie.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 40
Do góry