reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hey dziewczyny kursy i poradnia parafialna załatwione :) -mamy tu genialnego księdza który nam wszystko wypisał :) wysciskalam go a po tym on do Przemka to tes sie wysciskajmy :)i go też wysciskal :) także bez łaski i niczego ten ksiadz musi nam udzielić ślubu bo. Mamy wszystkie papiery tak wiec :) chciałabym widzieć jego mine jak odczytał meila od nas i zobaczył wszystkie papiery tym bardziej ze we wtorek nam napisał to a w niedzie distal wszystkie papierki :D
Odetchnelam z ulga !!!

missiiss: o kurczę, faktycznie :D Źle zinterpretowałam liczby ;) Wow! To znaczy, że czas zasuwa jeszcze szybciej niż mi się wydawało :D Fajnie jak tak dziecko się angażuje przy drugim maleństwie :) W końcu będzie starszym bratem :D Kochana, strachu chyba nie da sie przeskoczyć. Pozostaje być po prostu dobrej myśli...U mnie też wietrznie. To słonko jest trochę takie złudne, bo niby wygląda, że powinno być mega gorąco, a nie jest. Zjedz poketa, może przegnasz choróbsko :D:D

edtyta: chyba telefon zrobił ci psikusa :) Albo ktoś się dobrał do twojego komputera :)

watpliwosci: uff no to super :D:D:D Pozostaje wam czekać do wielkiego dnia :D

reklama
Jugoslawa
No wlasnie czas zaiwania ze hoho ;-) zobaczymy jak sie bedzie angazowal jak juz mala vedzie w domu.. no ta pogoda mnie dobija bo mozna sie latwo zaziebic. W sloncu cieplo w miare a w cieniu chlod ze ja piernicze ;-) no najblizszy kfc we wro wiec 60 km ode mnie ale moze to i lepiej :p bo z waga nie byloby wtedy tak ladnie ;-) ale we wtorek jade to wciagne :-D

No edyta zaszalala haha ;-)

Do góry