reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Yyy a po jakiemu to bo ja nie kumam hahaha
watpliwosci3
Fanka BB :)
Hey dziewczyny kursy i poradnia parafialna załatwione -mamy tu genialnego księdza który nam wszystko wypisał wysciskalam go a po tym on do Przemka to tes sie wysciskajmy i go też wysciskal także bez łaski i niczego ten ksiadz musi nam udzielić ślubu bo. Mamy wszystkie papiery tak wiec chciałabym widzieć jego mine jak odczytał meila od nas i zobaczył wszystkie papiery tym bardziej ze we wtorek nam napisał to a w niedzie distal wszystkie papierki
Odetchnelam z ulga !!!
Odetchnelam z ulga !!!
missiiss1301
Watpliwosci
Uff no i gitarra teraz juz z gorki :-) przynajmniej ten nie okazal sie falszywy :-) bardzo sie ciesze!:-)
Uff no i gitarra teraz juz z gorki :-) przynajmniej ten nie okazal sie falszywy :-) bardzo sie ciesze!:-)
Jugosława
Fanka BB :)
missiiss: o kurczę, faktycznie Źle zinterpretowałam liczby Wow! To znaczy, że czas zasuwa jeszcze szybciej niż mi się wydawało Fajnie jak tak dziecko się angażuje przy drugim maleństwie W końcu będzie starszym bratem Kochana, strachu chyba nie da sie przeskoczyć. Pozostaje być po prostu dobrej myśli...U mnie też wietrznie. To słonko jest trochę takie złudne, bo niby wygląda, że powinno być mega gorąco, a nie jest. Zjedz poketa, może przegnasz choróbsko
edtyta: chyba telefon zrobił ci psikusa Albo ktoś się dobrał do twojego komputera
watpliwosci: uff no to super Pozostaje wam czekać do wielkiego dnia
edtyta: chyba telefon zrobił ci psikusa Albo ktoś się dobrał do twojego komputera
watpliwosci: uff no to super Pozostaje wam czekać do wielkiego dnia
reklama
missiiss1301
Jugoslawa
No wlasnie czas zaiwania ze hoho ;-) zobaczymy jak sie bedzie angazowal jak juz mala vedzie w domu.. no ta pogoda mnie dobija bo mozna sie latwo zaziebic. W sloncu cieplo w miare a w cieniu chlod ze ja piernicze ;-) no najblizszy kfc we wro wiec 60 km ode mnie ale moze to i lepiej bo z waga nie byloby wtedy tak ladnie ;-) ale we wtorek jade to wciagne
No edyta zaszalala haha ;-)
No wlasnie czas zaiwania ze hoho ;-) zobaczymy jak sie bedzie angazowal jak juz mala vedzie w domu.. no ta pogoda mnie dobija bo mozna sie latwo zaziebic. W sloncu cieplo w miare a w cieniu chlod ze ja piernicze ;-) no najblizszy kfc we wro wiec 60 km ode mnie ale moze to i lepiej bo z waga nie byloby wtedy tak ladnie ;-) ale we wtorek jade to wciagne
No edyta zaszalala haha ;-)