reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hey dziewczynki .

@ szkaradna przyszła i daje mi od rana w kość.. trochę z jesten zła bo mogła przyjsc pozniej w tym miesiącu bo obawiam sie ze bede miała czerwoną podróż poslubna a grrr ...

Dzisiaj idziemy ksw do znajomego P . Obejrzeć i obawiam sie ze bede miała zwłoki w nocy w domu bo ostatnio jak P tam poszedł to nie pamiętał jak do domu wrócił :p
Tak to jest jak sie mierzy siły z prawdziwym slazakiem :D
Także możecie mi życzyć duzo sił (zeby go donieść do domu) i duzo cierpliwości(zeby go nie ubic)hihihi .

Buziaaki slodziaki :*

Julia
No progesteron tez ale myslalam ze to oczywiste :-D;-)

Watpliwosci
Duzo sil!

Lux
NO szkoda... :-\

A ja mam 37'5 temp... czuje sie podle... rozklada mnie ewidentnie. Na noc apap wezme. Juz mam dosc plakac a nawet wyc mi sie chce :-:)-( jutro pojade do punktu pogotowia u nas jak dalej bede sie tak czula... jeszcze bania mi peka i uszy bola :-(

Jula hmm .... muzyka do filmu podobala mi sie,aktorka nawet,Grey niet ..a sam film hmm zawiodłam się, strasznie długo się rozkrecal i jak dla mnie mogli się bardziej postarac .. po filmie mialam mieszane odczucia .... a tobie jak?

Miss oj bidulko ...moj mlody juz Zasnol cos dalej się nie czuje ...

Lux,Wątpliwości .... niech szybko się skończy ....

reklama
Do góry