reklama
Jugosława
Fanka BB :)
lux: to faktycznie jak owu była 15-16 dzień to lepiej jeszcze poczekać do tych 12 -13 dni po owulacji. Będę trzyzmała mocno kciuki. Najlepszego dla twojego chłopa. Sto lat, sto lat Zrobisz mu jakiś specjalny obiadek urodzinowy?
hana: zdrówka dla synka, zapalenie płuc potrafi dorosłego człowieka baaardzo osłabić, a co dopiero takie dziecko. A ty się musisz jakoś zabezpieczać, żeby cię choroba omijała szerokiem łukiem Zdrówka dla was.
jazza: zamierzam poszaleć, zamierzam
A ja dzisiaj opadłam z sił :/ Niby powinnam tryskać energią, bo koniec @ a ja padam :/ Spać mi się chce i nie mam weny na nic. Może znowu przez zmiany pogody, bo wczoraj -6 a dzisiaj +5...
hana: zdrówka dla synka, zapalenie płuc potrafi dorosłego człowieka baaardzo osłabić, a co dopiero takie dziecko. A ty się musisz jakoś zabezpieczać, żeby cię choroba omijała szerokiem łukiem Zdrówka dla was.
jazza: zamierzam poszaleć, zamierzam
A ja dzisiaj opadłam z sił :/ Niby powinnam tryskać energią, bo koniec @ a ja padam :/ Spać mi się chce i nie mam weny na nic. Może znowu przez zmiany pogody, bo wczoraj -6 a dzisiaj +5...
Witam
Pospalam z 4,5 godziny
Lux sto lat dla ukochanego;-)
Hanasmietana zdrowka dla Was!!!!
Jazza ja tez mam pizamy z motywami z kreskowki;-)
My po 14 idziemy do dentysty, potem podskocze do firmy M po pit i dzis ladnie wysle deklaracje;-) i bede czekac za kasa!
Wogole dostalam grafik na marzec i porazka 3 niedziele pracujace:/ masakra
Pospalam z 4,5 godziny
Lux sto lat dla ukochanego;-)
Hanasmietana zdrowka dla Was!!!!
Jazza ja tez mam pizamy z motywami z kreskowki;-)
My po 14 idziemy do dentysty, potem podskocze do firmy M po pit i dzis ladnie wysle deklaracje;-) i bede czekac za kasa!
Wogole dostalam grafik na marzec i porazka 3 niedziele pracujace:/ masakra
reklama