reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Lux kciuki aby @ nie przyszla. Matko lux jak tak czytam to ta Twoja tesciowa jest jak moja przyszla, ale ja jej ukróciłam takie zachowanie, bo we wszystko nam się wtrącała i M jak z nimi mieszkal to nie miał przez nia zycia.. takie baby sa chore i musisz to ukrócić Ty i m , bo będzie gorzej:no:

Julia my tez nigdy teściowej ani mojemu ojcu ani nikomu nie mowimy ile zarabiamy, na co wydajemy, ile oszczędzamy i w ogole nic o tym jak gospodarujemy pieniędzmi, bo to nasza sprawa..
Super wiesci kochana, to teraz kciuki za owocne pekniecie pęcherzyka. A podejście super, tez mamtakie i dzieki temu zycie piękniejsze;-). Dobrej nocki w pracy;-)

Wątpliwości super, ze sukienka slubna przyszla, pochwal się nia koniecznie. Fajna tradycja z przebieraniem się na koniec karnawalu i z tymi słodyczami, szkoda, ze u nas w Polsce tego nie ma, bo jak za granica mieszkałam to chodziliśmy do innych dzielnic świętować to wydarzenie i fajnie było. Mi się podoba jak świętują Brazylijczycy itd., marzeniem moim pojechac kiedys na karnawal w Rio, sambe zatańczyć haha.

Kochana suknia boska:-)

Aschlee kochana caly czas trzymam za Ciebie ogromne kciuki:tak:

Anula oh kochana, nie na takie wiesci liczyłam, ale z wlasnego doświadczenia wiem, ze odpuszczenie i zdanie się na los to najlepsze wyjscie, miej boli wtedy, przytulam mocno, mimo wszystko wierze w Ciebie:*

Moniusia to gratulacje, ze pozwolenie na budowe przyszlo, teraz tylko budowa:-)

Jugoslawa mi tez ciezko bylo sie ogrzac i w ogole zima czy jesienia to ciezko mi sie ogrzac, na chwile pomaga goracy prysznic, opatulenie sie w polarowa pizame, grube welniane skarpety, na to gruby cieply szlafrok i goraca herbata:-)

Dobranoc :-)

Witam

Ja wlasnie siedze w autobusie

Anula kurde kochana przytulam:***
Zobaczysz los ci jeszcze to wynagrodzi!!!
Odezwij sie od czasu do czasu...

Jugoslawa nocka super minela:-)

Dobra zrobie sobie drzemke w autobusie ..

Buzka

Dzień dobry,

lux: jak stytuacja z @? Nadal nie ma? &&&&&&&&

jazza: ja szukałam tej zimy grubszych piżamek własnie polarowych, ale były tylko takie lniane, a to trochę chłodniejszy materiał. Może kupię sobie taki polarowy kombinezon: http://www.lazienka-rea.com.pl/dane/full/87a10c7ca2a945279acaa320d4c2ff6d.jpg :D:D:D Spać w tym może nie bardzo, ale żeby się ogrzać po kąpieli jak najbardziej :D

julia: cieszę się, że nocka minęła szybko i dobrze. Teraz się trochę wyśpij kochana, za wczoraj i za dzisiaj :)

U mnie 5dc, po @ prawie już śladu nie ma, więc super.
Musze dzisiaj mieszkanie ogarnąć trochę, bo znowu kurzu pełno :/ Okna myłam w sumie niedawno a znowu osadziła się na nich warstwa szarego kurzu :( Jak mnie najdzie to w weekend umyję :)

Udanego dnia :)

reklama
Hejo pytam sie, gdzie jest moja @?
Jazza-ja juz naprawde nie mam nerwow na tesciowa :( slow brakuje, moj stary i tak juz ją troche przykrocil, ale to nadal trwa :(

Do góry