reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Anula to rzeczywiscie malpe prawdziwa masz w pracy, taka to potrafi grac na nerwach, ja w poprzedniej pracy mialam kilak takich sztuk, a zwalszcza jedna, ile ja razy mialam ochote jej wygaranac co mysle, ale byla dyrektorka, wiec bylam grzeczna, ale jak odeszlam to przez telefon jej to i owo powidzialam jak dzwonila i mnie nekala wiedzma jedna. A piesio to rzeczywiscie sobie nagrabil u Ciebie, ale taka zlosc szybko przechodzi, wiem cos o tym ;-).

Jugoslawa gorzka czekolada tez pycha :-), ja kazda czekolade uwielbiam czy to gorzka czy mleczna czy z nadzieniem :-D.

Smerfik tak jak dziewczyny powiedzialy kazda inaczej ciaze przechodzi, wiec powinnas sie cieszyc, ze narazie tak spokojnie i nezobjawowo u Ciebie, bo mdlosci i inen dolegliwosci moga przyjsc w kazdej chwili. Ale i tak te wszystkie dolegliwosci sa niczym, dla dzieciatka wszystko przetrzymamy. odpoczywaj i ciesz sie tym pieknym stanem kochana:tak:

Blair kochana wspolczuje mdlosci, tez mysle, ze dla swietego spokoju powinnas pojsc na zwolnienie i lezec do gory brzusiem, bo nie ma co sie meczyc w pracy z mdlosciami:tak:

Anula maz juz wie o wyniku testu czy trzymasz to wiadomosc jako prezent walentynkowy?

Uciekam spac, bo oczy juz same mi sie zamykaja;-)

Dobranoc :-)

reklama
Ehhh witam ponownie bo mi zjadlo wpis wrrrrr

Anula fajna tesciowa;-) apetytu mi zrobilas:-D
Dlatego ja niechce psa wystarczy mi dziecko moje a jak bedzie kolejne to juz wogole...M cale 5 dni niema to 3 osoby by byly do ogarniecia No way;-)

Jazza moj sie smieje ze ja wszedzie promocje widze hehe;-)
Ja tez tak robie rachunki,zycie,wolny budzet ktory jak juz cos sobie kupuje i kase oszczedzamy;-)
W sumie z swoch wyplat odkladamy, a ja sie zmobilizowalam i cala swoja wyplate odlozylam;-) i tak mam zamiar przez jakis czas robic;-) a za meza szalec hehe.

Smerfik tak jak dziewczyny pisza ty sie ciesz ze nic nieczujesz;-) zobaczysz za chwile zacznie cie meczyc zgaga lub mdlosci wtedy ciezko funkcjonowac:/

Dobra konxze bo jade do pracy!

Milego dnia;-)

Wczoraj mialam szalony wieczor-stary po pracy pobiegl po gumy mietowe do sklepu i pisze, ze mam przyjechac, bo jego kolega lezy pijany i nie ma mu kto pomoc :/ mowie, a co ty samarytanin? Pojechalam po zone Macieja pania Anie a ona jak go zobaczyla to myslalam, ze go zabije
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
suma sumarum z Tomka pomocy wyszlo tyle, ze pani Ania sama zostala z Maciejem pod sklepem, bo nie iudalo sie go ani prowadzic ani do auta wsadzic
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
no masakra...

Witajcie czwartkowo,

jazza: ja jeszcze lubię białą czekoladę, chociaż nie każdy uważa, że biała to czekolada :) Jak tam @? Mam nadzieję, że dzisiaj juz nie będzie tak męczyła.

julia: podoba mi się pomysł na oszczędzanie swojej wypłaty :D Tak w zasadzie to nie wiem czy możliwe jest obecnie oszczedzanie bez robienia właśnie rachunków, spisów, bo tyle nas rzeczy kusi, że chyba byłoby ciężko :| Ja kiedyś próbowałam oszczędzać wkładając do tradycyjnej skarbonki, ale po tym jak kolejna kończyła żywot (bo oczywiscie kupowałam takie bez otwierania) stwierdziłam, że ten sposób nie ma u mnie sensu :D

lux: biedny ten maciej będzie jak wytrzeźwieje :D Hehehehe Widać, że twój tomeczek dobre serduszko ma :) Jak mela? Będzie jeszcze przed feriami wracała do przedszkola?

U mnie podbrzusze wariuje, mam wrażenie, że mój pęcherzyk co nie pękł w tym cyklu zaczyna się wchłaniać. To takie dziwne uczucie, podobne miałam w poprzednim cyklu. Dzisiaj 25 dzień, wiec @ już się skrada :)
Pochmurno dzisiaj, szaro jakoś...no tłutsy czwartek :) Pączkami i faworkami pachnie na ulicach :)

Udanego dnia :)

Witajcie kochane:-)

Julia podoba mi sie sposob oszczedzania wlasnej wyplaty i szalenstw za wyplate meza, ale masz racje trzeba sobie wydatki rozplanowac, aby cos zaoszczedzic co nie jest takie latwe czasami, ale grunt to dobra organizacja;-). A z tymi promocjami to masakra, bo teraz sa wszedzie:-D. Milego dnia w pracy :-)

Lux to niezly wieczor mieliscie;-), ten pan Maciej bedzie mial dzis udany dzien :-D

Jugoslawa ja tez uwielbiam biala czekolade i tez walcze z tymi, ktorzy twierdza, ze to nie czekolada:-). To zycze aby @ szybko przyszla, potem poszlam, a potem poszla na wakacje;-). U mnie dzis juz lepiej, pierwsze dwa dni mam najgorsze, a potem z gorki, u mnie to trwa cztery dni, wiec jutro sie skonczy;-).

U nas tez szaro, buro, ale dzis tlusty czwartek:-D. uczte czas zaczac:-D

Milego dnia:-)

julia, hahahaha jakbym siebie czytała :p ja też odkładam całą swoją, a szaleję za jego (tzn odkładam na domek) :p drze się na mnie strasznie, że on też by mógł odkładać gdyby nie ja :p

Zapomniałam się pochwalić, że w sobotę pomagam w organizacji oświadczyn ;)))

reklama
Witam

Ja juz po pracy jade do domku;-) tam na mnie czeka mezus;-)

Anula jak sie dzis czujesz?;-)

Aschlee ja juz od dzis mam wolne...a jak tam u Ciebie?

Miss haloco tam sie u Ciebie dzieje? Mam nadzieje ze jest juz lepiej!!! Teskno mi tu bez Ciebie...:-(

Jutro przed pogrzebem skocze do miasta po pare akcesori...

Mezu juz w domu na mnie czeka z obiadkiem;-) w domku posprzatal;-)

Lux a moze tak jest ze mala jest grzeczna jak jest sama bez rodzenstwa?

Moniusia no to fajnie jak tez kase ladnie dokladasz;-)
Ja mam w planach zmiane auta, a to jeszcze parnascie tysiecy odlozyc hehe;-) jestem ciekawa czy sie uda...

A do mnie przyjedzie na kawke moja przyszla bratowa z paczusiami co jej mama piekla;-)

Do góry