reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Julia ja tez troche zakupocholiczka jestem, ale i oszczedzac umiem, zawsze co miesiac postanawiam sobie ile na ciuchy wydam, ile mniej wiecej na oplaty itd i zawsze mam stala sume, ktora zostaje z wyplaty na koncie, na slub oszczedzamy haha. Teraz w sklepach jest tyle przecen i to takich fajnych, ze jak zaczynam unikac sklepow, bo zawsze cos znajde, ja nie wiem, ze tez zawsze jak sa przeceny to jest tyle fajnych rzeczy, ktora sa must have normalnie:-D.
Kochana pogrzeby zawsze sa najgorsze, ale wiem, ze dasz rade, trzeba sobie powtarzac, ze tam gdzie jest teraz jest jej lepiej i juz nic jej nie dolega, to zawsze pomaga.

Jugoslawa no i zrobilas mi smaka na nalesniki najlepiej z serem i ze smietana i cukrem waniliowym albo z syropem klonowym/miodem albo z czekolada albo z dzemem truskawkowym albo z czarnej porzeczki:-D ahhh wszystkie:-D

Lux to na szczescie mala awaria kurtkowa;-)

reklama
Głowa dalej łupie .... zaniedlugo jeszcze tesciowie przyjada bo szafe chca zobaczyć bo na przedpokoju beda sobie taka w zabudowie robic i poszli do komandora to niezła cene im krzykneli wiec musialam jeszcze ogarnąć ....

Do gina w nastepna środę ....
A co do pracy to musialam dzisiaj isc przez ta krowe co to juz kiedyś pisalam,nic nie robi i tylko na innych zwala ...poszla wczoraj na urlop gwiazda do piatku a w poniedziałek mi na meila wyslala co mam za nia zrobić nosz kur ... i dlatego musiałam isc .... wjechalam z buta do kierownika i powiedziałam mu bez krempacji co myślę .... ehhh

A pies .... do szalu mnie doprowadził nie dość ze uciekl,byl czarny i nie moglam go domyc to u sąsiadów przeoral ogródek przed domem nosz kur....

Poczytam co u was ...

jazza: ja mam dzisiaj smaka na gorzką czekoladę :D Mniam! Ta z goplany 60% kakao jest przepyszna :) Naleśniki miałam niedawno, więc już na trochę zaspokoiłam na nie smak :)

anula: a to małpa z tej baby :/ Nie znoszę takich ludzi :/ A co kierownik na to co powiedziałaś? O wizyta teściów :) Miło jak się im twoja szafa podoba :) A pies przechodzi samego siebie. Niech zostawi sobie trochę zapału na wiosnę, jak się będzie kopać ogródki do obsadzania :) Eh ale domyślam się, że się zdenerwowałaś. To wszystko i do tego głowa :/ A procha jakiegoś brałaś?

jazza wydaje mi sie ze z dnia na dzien sie powinnam coraz gorzej czuc, a ja czuje sie nie żle , brzuch pobolewa coraz mniej, piersi bola ,raz mocniej raz slabiej , ale ogolnie czuje sie gites....

Julia l4 od jutra :) Takze sie ciesze bo tak korzystalam z urlopu....

Moniusia bede odpoczywac, chociaz bede szczera ze nie czuje ciąży:p

Jugoslawa kciuki by @ szybko przyszla szybko poszla i zeby szybko juz nie przyszla;D

A macie jakas sprawdzona patelnie nalesnikowa ? Bo wlasnie tez sie nad nia zastanawialam i jutro kupuje;D TYlko jaka

DZiewczyny czy to mozliwe ze kobieta w ciazy sie cuzje jkby w ciazy nie byla ?

smerfik: każda kobieta indywidualnie przeżywa ciąże :) Zwłaszcza w tych początkowych etapach. Mam koleżanki, które się dowiedziały o ciąży po 1 trymestrze, bo nic nie wskazywało na to, że są w ciąży :| Więc jak widać wszystko możliwe :) Ciesz się kochana, że dobrze się czujesz, bo później już nie będzie tak kolorowo :) A z L4 korzystaj bez wyrzutów sumienia :)

Hej sory ze ja tak z doskoku ale ostatnio kiepsko sie czuje, ciagle mnie mdli i to niezle...

Smerfik na październikowkach duża większość przez długi czas po teście czuła sie super jakbyśmy w ciazy nie były, brak boli, mdłości itd. Teraz po kolei piszą ze dopadają mdłości, bóle... Wszystko przed Tobą. Ja sie czułam wyśmienicie w 5-6tyg. Pod koniec 6tyg sie zaczęło. Teraz rano nie wiem w która str iść czy do wyjścia do pracy czy do wc, po pracy wracam i leżę bo mnie ciagle mdli, jem bardzo niewiel. Ciesz sie chwila spokoju ;)

Ja chyba poproszę jednak lekarza o zwolnienie. Dzis sie zmartwiłam bo z lewej str mnie bolało i promieniowało na nogę, ale okazuje sie ze to normalne. Próbowałam dzwonić do gina ale sie dodzwonić nie mogę, jeszcze spróbuje za chwile a jak nie to jutro

Blair dla świętego spokoju moze powinnas pójść na l4 ....

Smerfik brak objawów to w początkowej ciąży dobry objaw i niech trwa do rozwiązania ...
Cyc tez przestal doskwierac ?

Jugoslawa psa myslalam ze utluke ....ale póki co się slucha ....a tesciowie widzieli już szafe tylko tak chcieli jeszcze pod patrzec ....

Tesciowa faworki narobila,pączki przywiozla mmmm ...
Jak tylko wyszli poszlam spac ....obudzic się nie moglam ....

Anula nie no cyc boli, ale mi od samego poczatku nie bolal jakos mocno , po prostu jest jedrny wiekszy i wrazliwszy na dotyk ... a TY jak sie czujesz skarbie?

Blair no to mnie pocieszylas;D hehe...a z tym promieniowaniem do nogi tez tak mialam , nie jakos mocno ,ale czulam... .wiec chyba normalne....ja codziennie rano dzien zaczynm od dotyku piersi.. to masakra... brzuch mnie pobolewa ale przed tem to go culam bardziej

reklama
blair: szkoda, że tak cię mdłości męczą :/ Komfort psychiczny jest bardzo ważny, więc zwolnienie jak najbardziej potrzebne. Po co się denerwować :) Zawsze przecież jak dolegliwości przejdą, a ty będziesz chciała to będziesz mogła wrócić do pracy :) Trzymaj się.

anula: domyślam się, że piesio sobie nagrabił. Oooo faworki i pączki, dobra teściowa :D Widać zmęczona bardzo byłaś. Nerwy też robią swoje.

lux: spokojnej nocki :)

Ja też powoli się zbieram spać, ale najpierw serial obejrzę jakiś, żeby się zrelaksować przed snem.
Dobrej nocy dziewczyny :)

Do góry