jazza
Fanka BB :)
Julia ja tez troche zakupocholiczka jestem, ale i oszczedzac umiem, zawsze co miesiac postanawiam sobie ile na ciuchy wydam, ile mniej wiecej na oplaty itd i zawsze mam stala sume, ktora zostaje z wyplaty na koncie, na slub oszczedzamy haha. Teraz w sklepach jest tyle przecen i to takich fajnych, ze jak zaczynam unikac sklepow, bo zawsze cos znajde, ja nie wiem, ze tez zawsze jak sa przeceny to jest tyle fajnych rzeczy, ktora sa must have normalnie.
Kochana pogrzeby zawsze sa najgorsze, ale wiem, ze dasz rade, trzeba sobie powtarzac, ze tam gdzie jest teraz jest jej lepiej i juz nic jej nie dolega, to zawsze pomaga.
Jugoslawa no i zrobilas mi smaka na nalesniki najlepiej z serem i ze smietana i cukrem waniliowym albo z syropem klonowym/miodem albo z czekolada albo z dzemem truskawkowym albo z czarnej porzeczki ahhh wszystkie
Lux to na szczescie mala awaria kurtkowa;-)
Kochana pogrzeby zawsze sa najgorsze, ale wiem, ze dasz rade, trzeba sobie powtarzac, ze tam gdzie jest teraz jest jej lepiej i juz nic jej nie dolega, to zawsze pomaga.
Jugoslawa no i zrobilas mi smaka na nalesniki najlepiej z serem i ze smietana i cukrem waniliowym albo z syropem klonowym/miodem albo z czekolada albo z dzemem truskawkowym albo z czarnej porzeczki ahhh wszystkie
Lux to na szczescie mala awaria kurtkowa;-)