reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Witam sie z rana

Julia kochana romantyczny ten Twoj mezu, w takim razie udanych randek:-). My tez planujemy cos romantic na walentynki. Moj to na Greya napalil sie jak szczerbaty na suchary:-D. Co do mierzenia temp to skoro i tak sie przytulacie to moze lepiej nie mierzyc , chyba, ze wolisz wiedzic czy kiedy owu jest ;-)

Lux gratuluje pieknej wyplaty mezczyzny, poszalejcie teraz ;-)

Jugoslawa zdrowka kochana, u nas tez sie kurzy jak nie wiem, jak posprzatam to chwila moment i znow mam kurzu mnostwo;-)

A wracajac do Greya to dzis jadac do pracyw radio slyszalam, ze w Wielkiej Brytanii sklepy budowlane zamawiaja wszystko to co jest uzywane w ksiazce do wzbogacenia zycia seksulanego czyli lancuchy, sznury, kajdanki i nie wiem co jeszcze. Bo twierdza, ze po obejrzeniu filmu ludzie zechca wybprobowac te sztuczki w domu :-D. Normalnie szczeka mi opadla bo niektorzy to jednak maja zryte berety, nie wiem jak lancuch moze polepszyc zycie seksulane, ale co ja tam wiem :-D.

U nas tez pogoda w kratke, raz mroz, raz snieg, raz deszcz i cieplej i przez to sa ciagle choroby i przeziebienia niestety.

Ja juz w pracy, pije kawusie;-)

Milego dnia :-)

reklama
HEjkaa kochane

Jugosława ja juz się wiosny doczekać nie mogę :) mam nadzieje ze dobrze wrozysz , i ten kurz to oznaki wiosny ;D hahaha... przestaje sprzatac;D niech sie zbiera;D Byleby wiosna przyszla;D

Lux to w tym miesiacu na zakupki trzeba wyruszyc;D

Julia tesciory tez mi sie podobaja;D i kochana już się nie smutaj , babci tam będzie lepiej ...

Moniusia za 2 tyodnie czekam u ciebie na taki test;D Ja w tym cyklu mialam idealny sluz;D no idealny ;D wiec Tobie też sie musi udac;D

Anula gratulacje...piekny tesciorek... i bez smutania prosze:* Trzeba sie cieszyc :*

Jazza <jupi> radosc z tesciku... a na Greya miałam jechac w piatek z kolezankami ale ze wzgl na ciąże zreygnowałam.... mam lezec i odpoczywac a nie jeżdzic po kinach ;D ale obejrze napewno ;D książke przeczytałam ,ale ona mnie zawstydzała...

Ostatnia edycja:
Hey kobietki ...
Nawet nie poczytam bo głowę to mi normalnie rozsadza od rana ... nie wiem czy to ciśnienie czy co .... masakra
... jeszcze pies m uciekl rano i nie pytajcie jakiego czarnucha pod domem zastalam domyc gnojka nie moglam

jazza, ooo tak, już niedługo wykurzymy te małpy w piiiz.. w las :))
julia, ehh ten czas do pożegnania i samo pożegnanie jest okropne. Ale później mimo bólu przychodzi takie ukojenie, że już tej osobie jest dobrze, nie cierpi, tylko my musimy wtedy zmierzyć się z cierpieniem.
Lux, mój przyniósł 3000 w tym m-cu też ;-) także ładnie ;-) tefala są super patelki, mam już rok i nic się z nią poważniejszego nie dzieje :)
smerfik, właśnie trzymaj się swojego postanowienia z początku ciązy i odpoczywaj. Na tego Greya lepiej nie jedź, bo wiesz, niezdrowe dla dziecka to :p
anula, ehh jak głowa boli to nic się nie chce. oooj tam z piesiem, przynajmniej masz wesoło :)

Ja się pokułam, wyniki odbiorę w piątek, a później byłam u fryzka i się zrobiłam na bóstwo ;) i od razu lepiej ;)

Czesc kobietki :)

Jazza nie ma sprawy kochana postaram sie pisac czesciej.

Julia ze wzgledu na problemy zdrowotne teraz caly czas mialam dniowki.Ale wiedze ze na przyszly tydzien mam wpisane nocki :) A Ty jak tam?

U mnie dni plodne po calosci :)
Jajniki bola jak nie wiem

Ostatnia edycja:
anula: jak w pracy? Wiadomo jak to jest jak człowiek nastawił się na wolne, a tu nagle do roboty trzeba wcześniej wrócić :/ Uhmm miałam ci pisac, że mam nadzieję, że humor ci się poprawia, a tu czytam, że głowa cię boli i znowu piec uciekł :| Ależ zwierzak ma ikrę :) A głowa to może i od ciśnienia, bo teraz ma szybko wzrastać, więc się zmienia.

jazza: hahaha nieźle z tymi firmami budowlanymi :D Może i u nas taka moda przyjdzie :D hmmm...niektóre rzeczy kuszą mnie osobiście, żeby wypróbować, może kiedyś :D Jak mi się znudzi obecne życie seksualne :D

smerfik: miałam podobny plan, żeby nie odkurzać, ale latające po mieszkaniu koty wygrały i odkurzyłam :) Powiem ci, że mnie książka też zawstydzała. Czytałam ją zwykle jadąc autobusem i musiałam papierem okładkę zakryć bo mi było wstyd :D

julia: trzymaj się kochana. Pogrzeb jak dla mnie to najtrudniejsza część żegnania się. Może to być i często jest piękna uroczystość, która uświetnia pamięć zmarłego człowieka. Będzie dobrze kochana. Ja wierzę w to, że nasi bliscy, którzy odeszli są gdzieś blisko i towarzyszą nam w naszym życiu. Wiem, że to takie trochę metafizyczne, ale tak myślę. Tulam cię mocno.

smerfik: ooo a co u fryzjera robiłaś? :D &&&& za wyniki :)

U mnie szaleństwo na zewnątrz, bo aż 8 stopni na plusie! Co to się dzieje? Niebo niebieskie, słonko co jakiś czas mruga...Chyba się wiosna przestraszyła, że sprzątnęłam i opóźniam jej przyjście :)
Zakupiłam w końcu witaminki, bo już jakiś czas temu mi się skończyły.
W cukierniach i piekarniach rozpoczęło się pączkowe szaleństwo :D Gdzie nie poszłam tam patrzyły na mnie pączki :)
Znowu mnie pobolewa podbrzusze, idzie @. Dzisiaj 24dc więc wszystko się zgadza. Mam nadzieję, że następny cykl będzie tym ostatnim :)

lux: jeansy czy materiałowe spodnie kupiłaś? Ja się noszę z zamiarem kupienia patelni do naleśników, takiej z płaskimi bokami. Smażę zwykle na takiej z wysokimi brzegami i zawsze mi wychodzą takie boki. Pewna tylko nie jestem czy jest sens taką patelnię posiadać :)

reklama
Lux tez ostatnio kupilam legginsy i kilka bluzek na poprawe nastroju.

A jak chodzi o patelnie to nalesnikow polecam.Tez sie zastanawialam ale nie zaluje :tak:

Do góry