reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Cześć dziewczyny,

smerfik: jak tam test? Zrobiłaś rano?

jazza: ooooo pierwszy sukces zaliczony, a nawet dwa :) Miło mieć satysfakcję z tego co się robi :) Oby tak dalej :) Nie wiedziałam, że jest święto naleśnika :D Hahaha czego to ludzie nie wymyślą :D Ja syrop klonowy uwielbiam, ale ten prawdziwy jest w PL drogi :/

anula: ale miałaś początek dnia :/ Może końcówka będzie przyjemna, ta dla równowagi :) Może z czasem uda sie przekonac dziecko, żeby spało u siebie...Może jakaś zabawka pomoże synkowi, coś w stylu "strażnika snu"... czasem pomaga.

julia: spokojnej drzemki. Przyda się na bank przed pracą. A jak dzisiaj humor, lepszy?

lux: widzę, że stęskniłaś sie za dzieciakami :)

jołasia: jak się czujesz?

missiiss: smutno tu bez ciebie, wróć do nas :)

moniusia: jak ci się zaczął poranek? Jak tam samopoczucie?

U mnie dawno po śniadaniu, powoli szykuję się na wizytę u gin. Odtańczyłam taniec "goodbye torbiel" i jestem gotowa na usg.
Ziiiimno dzisiaj, bo -5 na termometrze. A w weekend ma być jeszcze niżej słupek rtęci. Przynajmniej powietrze będzie świeże i wybije się to wszystko co powoduje przeziębienia.

Udanego dnia :)

Jugoslawa trzymam kciuki za wizytye kochana :-)

Missiiss smutno tu bez Ciebie :-(

A ja zaczelam sie zastanawiac nad basenem, znalazlam karnet na 90 dni za 60 zl, uwielbiam wode i ona tak cudownie relaksuje, moze tak ze dwa lub trzy razy w tygodniu bym sobie chodzila... hmmmm

Smerfik jak robisz odpowiedz klikasz na 3 kropeczki co sa, obok przycisku do wyslania...a tam masz zalacz obraz

Jugoslawa tak dzis lepszy...;-)

Jazza pewnie jak lubisz smigaj na basen;-)

Aschlee co tam u Ciebue? Cos malo sie udzielasz u Nas;-)

smerfik: ooooo wstawiaj, wstawiaj :D:D:D

julia: no to dobrze :) Dzisiaj będzie dobry dzień. Kiedyś taki napis miałam przyczepiony do drzwi wejściowych :D

jazza: bardzo dobra cena za karnet :) Ja tez lubię wodę, ale zimą niestety to nie dla mnie ze względu na zatoki :( Za to jak się tylko cieplej robi zwykle śmigam 2-3 razy w tygodniu :) Super sprawa, relaksuje rewelacyjnie :)

reklama
DSCN0066.jpghmm nie wiem czy widac?

Dziewczyny myślę ze dzisiaj wynik jest konketny :) Poleciałam rano na bete ,żeby mieć tą pewność :) Wyniki koło 14

Dziewczyny dzięki za wsparcie :*

Załączniki

• DSCN0066.jpg
    DSCN0066.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 53
Do góry