reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
julia: w samo południe mam doktora :) Widzę, że środa dniem nalesników, bo już kolejna osoba mi mówi, że miała ochote, albo robiła :D Ja robiłam naleśniki na tzw. leniwca, bo najpierw zrobiłam ciasto, wstawiłam na trochę do lodówki...wyszło, że stało w niej kilka godzin :p I dopiero późnym popołudniem smażone były :)

smerfik: doskonale wiem co czujesz kochana. Podejrzewam, że każda z nas, a przynajmniej większość z nas podobnie reaguje :( No ale cóż zrobić? Z drugiej strony jak ma być ciąża to będzie, nie ważne czy zatestujesz jutro czy pojutrze czy w sobotę :) &&&&&&&&&&&&&&&

Smerfik to w takim razie kciuki zacisniete, aby nie przyszla i aby kreseczki ciemnialy:tak:

Jugoslawa kciuki za jutrzejsza wizyte kochana. A w pracy to ogarniania ciag dalszy, ale wszystko idzie ku dobremu, wczoraj podpisałam umowe z klientem, której moja poprzedniczka nie dopilnowala, a dzis przyjęłam kompetentna osobe do pracy i od jutra zaczyna, a to tez była sprawa na już, wiec dumna z siebie jestem, ze na razie wszystko ok.;-)
Lux oj tak seksie z rana jak smietana haha the best jest Anula kochana oby to było to kochana. Kto wie, a może się udalo? Zycze Ci tego z całego serca, wiem, ze ciezko uwierzyc (sama nie uwierze jak mi test wyjdzie pozytywny), ale wlasnie najlepsze w losie jest to, ze jest nieprzewidywalny. A dostep do konta bankowego tez sobie jakis czas temu zablokowałam, bo w necie jak się haslo wpisuje zle wpisywałam i mi dziad zablokowal i tez musiałam dzwonic na infolinie:no:
Julia kochana przytulam, rak jest najgorsza plaga na która nie ma jeszcze rady, mi tez zabral pare osob, w tym moja ukochana babcie, genetycznie mam wieksze prawdopodobieństwo tego cholerstwa przez to, wiec się badam. Mój kolega mila raka, ale wycieli mu wszystko i na razie jest git.. to tak potrafi szybko wyniszczyc, ze masakra. To się da zwalczyc, trzeba mieć silna wole zycia i sile by walczyc…. Czasem jak się dowiem o kolejnym przypadku to mysle, a co by było gdy, bo chodzimy, zyjemy nie wiedzac czasem, a potem się okazuje, ale doszlam do wniosku, ze jestem takim zakapiorem i tak kocham mojego M, ze nie mogłabym pozwolic by cierpiał i by zostal beze mnie.. stad ludzie biora sile by walczyc i cuda się zdarzaja
Jolasia kurcze nie wierze… przytulam kochana i powiem Ci tak uda się! Nam wszystkim się uda, bo jak nie to pojde tam na gore i komus lomot spuszcze chyba, wiec uda się:wściekła/y:
Jugoslawa a co do naleśników to jak bylam za oceanem dowiedziałam się o czyms takim jak ”fat Tuesday” zwany również :pancake day” lub „shrove Tuesday” a po polsku „tłustym wtorkiem” lub :dniem naleśnika” hehe. My mamy tlusty czwartek, a amerykanie, Anglicy i inne kraje anglojęzyczne maja tlusty wtorek. Je się wtedy mnóstwo naleśników na rozne sposoby, ale przede wszystkim te z syropem klonowym.:-D

Uciekam lulu.

Dobranoc :-)

Dzień dobry ....
Ja juz w pracy ...
Dziecko w nocy przyszlo ....
Od rana masakra, szyb nie moglam wyskrobac i pies mi uciekl... ganialam go jak głupia az sie poplakalam z nerwow .... marny byl jego los jak juz dziada zlapalam.

Smerfik jak tam ?
Lux milego dzionka ... jakie plany na dziś ?

Witam

Coreczka w przedszkolu a ja juz leze w lozku;-) mam takiego lenia ze koniec:/ postanowilam sobie drzemke przed praca zrobic...

Smerfik i jak dzis test? Wstaw foteczke;-)

Anula o kurde to nieciekawie sie zaczyna dzien:/
A synu moze z czasem zapomni i zostanie w swoim lozku...

Milego dnia

reklama
Do góry