reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Smerfik kochana gratuluje;-) ktory cykl to byl?;-) bosko;-)
Czekam wieczorem na bete.
Peenie niema co czekac uciekaj fo domku jak trzeba;-)

Aschlee oj ty;-)

Moniudia glowa do gory:*

Miss oj wspolczuje tego niewyzycia seksualnego heh
Masz racje zbieramy zniwa;-) coraz mniej Nas staraczkowych zostalo;-)

Jolasia jak tam u Ciebie? Odezwij sie;-)

Smerfik gratulacje!!! Piękny tescior! Który to dpo? Ja po moim bladziochu który wklejałem na drugi dzień miałam betę prawie 40 ;) zaciskam mocno kciuki ;)

Blair :* Test wykonany 12 dpo :) trzymaj kciuki ... A Ty jak ta kiedy wizyta?

Julia ciężko powiedzieć , który dokladnie cykl. od dwoch lat sie staralism co miesiac... ale to byl pierwszy cykl w ktorym mialam uregulowane hormony :)

julia, masz rację, teraz z m-ca na m-c każda będzie tu informować o dwóch kreseczkach! :)

Smerfik,
kochana powiedz jakie hormony regulowałaś? Życzę dużo zdrówka!!! :)))

Moniusia głównie TSH i prolaktyne... wszystko w tym cyklu było w normie :) a Ty badałas hormony?

Blair oby oby:) Czy normalne jest takie ciągnięcie w brzuszku i uczucie takiej ciężkosci ?

Julia leczyłam prolaktyne i tarczyce... :):) Nadzieje trzeba miec zawsze , mimo , że czasami człowiek ma ochotę tym wszystkim walnąć i życ normalnie ... ale za chwile nowu jakaś nadzieja i walka;D

reklama
Do góry