reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Julia masakra...rak to jest straszna choroba.... męczarnia :(
JUlia termin na sb :) Już coraz bliżej nie mogę się doczekać, chociaż troszkę się obawiam ,że będzie mi ciężko jak okres przyjdzie...ehhh no ale co trzeba cierpliwie czekać....
Smerfik a przeczucia jakieś sa?
To test w sobotę ?

A na bete kiedy mozna najwcześniej isc?

reklama
I po dzidziusiu.
Juz dziś rano temp w dól leciała ale jeszcze 37. Teraz już zywą krwią plamię a wczoraj śluz znikną.
Teraz przerwa. Alergia da na pewno popalic. Poczekam az alergeny przekwitna.
Mam nadzieje ze torbiel szybko zniknie.

Powodzenia kobitki.

Anula88 o kurde! Daj znac co tam powiedzieli!
Mam cicha nadzieje ze wyjdzie z tego, niewyobrazam sobie innej opcji!!!!!!

Smerfik starania wystawiaja nas na probe...i ucza cierpliowsci ale chyba nam to niewychodzi!;-)
A ile jestes dpo? Niby jest ze 10 dni po owu mozna isc...

Jolasia????:-:)-:)-( to niemozliwe!
Moze to torbiel? A dzidzia ma sie dobrze...ci na to twoj gin? Albo zrob jutro bete zobacz czy jest przyrost...

Jolasia :( Anula-życzę Ci, by te dolegliwości były na ciążę. Julia-mojej kuzynki męża kuzyn się zastrzelił w wieku 30 lat :( masakra co to się dzieje.

Jolasia moze to faktycznie ta torbiel ! Zrob bete i do gina ....

Lux nie Dziękuję ....
Juz mnie beta chodzila po głowie ale się opanuje ... będzie co ma być

anula: świetny pomysł z przestawieniem łóżka :) Mam nadzieję, że to pomoże. O kurcze, współczuję twojej koleżance :( Mam nadzieję, że to nie będzie to czym nastraszyli lekarze :/

julia: tulam. To smutne, że tak młodzi ludzie szybko odchodzą :( Wiadomo, że śmierć to śmierć i bliscy cierpią, ale to ma znaczenie czy odchodzi 30 latek czy 80 :( Jakoś zawsze człowiek łapie zadumę jak odchodzi ktoś w podobnym wieku :( Różne scenariusze pisze nasze życie :( Tego się nie da wyjaśnić :( Przykro mi.

smerfik: sobota tuż tuż :D

jołasia: o kurde :( Mam nadzieje, że to ta druga opcja jednak, że pękła ci torbiel, a z fasolką wszystko dobrze. Możesz to jakoś zbadać szybko? Wizyta dopiero za tydzień?

U mnie dzisiaj królują naleśniki. Cała góra do zjedzenia :) Będzie na jutro, pojutrze i weekend :D
Lubię naleśniki, bo można je jeść na mnóstwo sposobów :)
Humor mi się trochę poprawił pod wieczór, więc nie jest źle.
Nie mogę się doczekać jutrzejszego usg...tak jestem ciekawa co tam z jajnikami. Oby znowu nie było torbieli.

Jołasia jedż do szpitala ,niech robią usg... miejmy nadzieje ze to ta torbiel......

Jugosława wiesz jak jest im bliżej soboty tym trudniej wytrzymac, coraz bardziej się obawiam ,że znowu dupa;( masakra. nie chce się nakręcać , ale to że bolą mnie piersi to w sumie nowość bo jak biorę bromergon to nie bolą nigdy .... i to mnie troche intryguje.....

Julia jestem 11 dpo, jutro chyba rano zatestuje , jeśli znowu sie pojawi jakiś cień to lece na bete.... nie bede chyba żyla w niepewności... jeśli nie będzie nic na teśie to czekam do soboty:)

Anula wiesz jak jest , niby czuje ze jestem w tej ciąży a za chwile boję się że tak pomyślałam... za chwile znowu myśle nie no przecież napewno okres przyjdzie ,jak zwykle.... powiem tak Boje się myslec ze jestem w ciazy zeby sie nie rozczarowac za bardzo :) Chyba jednak zatestuje jutro , jak coś będzie chciażby jakiś cień to lece na bete:p a TY jak tam ?

reklama
Do góry