reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Anula, czasem nie w mbanku? :p Bo ja też zablokowałam właśnie odblokowałam też. A nic nie zrobiłam, bo raz tylko się logowałam i wydaje mi się, że dobrze, więc nawet jakby to by nie mieli prawa zablokować :/

reklama
Moniusia a w ing to wogole jest porabane jak tam się haslo wpisuje ....

Wiecie co wymyslilam ze z mlodym przestawie mu łóżko i zakodowalam mu ze jest teraz super i będzie mu się gitowsko zasypialo-zobaczymy co będzie w nocy .. .

Lux hehe ja juz nie wiem. ... kciuki kochana; dzialajcie ;-)

Jazza corka byla zachwycona sankami;-) niestety na balwana to juz za malo sniegu:/

Smerfik na kiedy masz termin @?
&&&&&&&&&

Jugoslawa a powiem ci ze bylo lepiej niestety wiadomosci ktore uslyszalam zalamaly mnie....:-:)'(

Anula zatrucie ciazowe?;-)

Jula co się dzieje ?
Juz po zatruciu .... lepiej o niebo .... mula mam strasznego ... ale czekam na moj serial ;-)

Anuka jaki serial?
Ehh dowiedzialam sie ze moj kumpel od czasow nastolatki ma raka zlosliwego:-( jest mlodszy ode mnie... ma pol rocznegi synka. Rak zabral szybko jego tate, i narzeczonej mame rowniez...
Plakalc mi sie chce:-( Dlaczego tak sie dzieje?:-(

Lux no mam nadzieje bo takie maszerowanie w nocy to jakas pomyłka .

Jula "na dobre i na złe " hehe ....trochę flaki ale lubię.

Koleżanki córka lat 13 zaczęła wymiotowac etc lekarz stwierdził że jelitowka. Ale ze nie miało koleżanka pojechala do szpitala, wymioty non stop od tygodnia, ból dosłownie wszystkiego, zimno i goraco na przemian, chirurdzy chcieli otwierać brzuch zeby sprawdzic co i jak mimo endoskopii ktora nic nie wykazała, dzisiaj zabrali ja do innego szpitala na tomografie bo jej objawy okazały się byc identyczne jak swiadczace o guzie mózgu tak ja nastraszyli. nic nie wiem . .. jutro pewnie da znac ... masakra ....

Nie powiem Ci nic pozytywnego bo słów nie ma . Trzeba wierzyc ze będzie dobrze

reklama
Julia masakra...rak to jest straszna choroba.... męczarnia :(
JUlia termin na sb :) Już coraz bliżej nie mogę się doczekać, chociaż troszkę się obawiam ,że będzie mi ciężko jak okres przyjdzie...ehhh no ale co trzeba cierpliwie czekać....

Do góry