reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Mam nadzieje ze corka o mnie nie zapomni....

A ja mam jakis dziwny dzien:/
Mialam jechac na badania od rana z corka potem na zakupy do galeri i kurde niemam ochoty nigdzie sie ruszyx:/ dziwne to:/ siedze caly czas i mysle czy jechac czy nie....zawsze wiedzialam co mam robic a dzis jakos...:/

reklama
Jolasia dobrze będzie ;-)

Ale wiecie co on z 3 tydzień budzi się co noc i przychodzi mowiac ze nie moze zasnąć gdzie od zawsze spal sam.ma otwarte drzwi i zapalona lampkę. ...

u nas za oknem wczoraj dosypało ładnie. Teraz delikatnie prószy, -1 i fajnie się patrzy za okno spod pościeli.

Witajcie dziewczyny,

smerfik: jak dzisiaj humor?

lux: widzę, że intensywnie dzień zaczęłaś :D

anula: nie wiem co ci doradzić co do małego :( Pewnie to przejściowe, bo dzieci często fantazjują. Może coś mu w pokoju przeszkadza? Nie wiem coś cień rzuca, albo jakiś obrazek...kwiatka ma w pokoju? Może się rusza, albo coś.

jołasia: wiem, że trudno się powstrzymać przy takich wieściach i przy tym, że trzeba jeszcze czekać. Pisz, licz, cokolwiek co sprawi, że czas szybciej minie :) Trzymaj się tam :)

julia: dopadła cię klasyczna niemoc :D Minie i wszystko wróci do naturalnego rytmu :) Może organizm sam się doprasza o chwilę wolnego ? :) Mnie się dzisiaj znowu ciągle spać chce :/ Mam nadzieje, że to przejdzie, bo się skupić nie mogę :/

Mnie w sumie też dopadł dziwny nastrój, bo nie dość, że chce mi się spać to jeszcze płakać mi się chce :/ Nie wiem może znowu mi hormony wariują :/
Udało mi się zapisać na jutro do lekarza, więc powinnam się cieszyć. Lepiej będzie widać czy owu była czy nie jak tak bezpośrednio po się ogląda. Opłaciło się dzwonić i sprawdzać czy zwolnił się jakiś termin. W sumie ja też zwolniłam swój z 10.02 wiec komuś też się przyda :)

Udanego dnia :)

Hej dziewczyny,

jołasia, zleci, życzę samych już tylko dobrych wieści :) :*

Jugosława,
ehhh, to widzę, że nie tylko ja mam te płaczliwe dni.. wczoraj może smutna nie byłam, ale nie miałam sił nic zrobić, nawet ręki podnieść jak wstałam to się podpierałam ścian, tak mi słabo było.

moniusia: nie wiem z czego się bierze takie samopoczucie :( Może faktycznie hormony? Może pogoda? A może wszystko razem. Ja w zasadzie też smutna nie jestem tylko samo jakoś tak wychodzi :/ Brak słońca też robi swoje. Muszę coś wykombinować, żeby zmienić ten ponury humor...

reklama
Moniusia może ta pogoda tak dobija ....

Nie chce mi się pracować .... a tyle tego mam ze szok .... jakieś mnie wątpliwości dopadaja ... ze się nie udało zafasolkowac mimo ze to dopiero 8dpo

Do góry