reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dzień dobry. ...

Ja juz dawno w pracy ..zamulona i nie wyspana
..

Wiecie juz nie wiem co robić .... mlody odkad mial trzaski z duchami i w nocy przylazil tak teraz budzi się codziennie i mowi ze zasnac nie może a kładzie się u nas i zasypia w 2 sekundy ... pytam czy się boji czegos?twardo twierdzi ze nie ale nie może zasnąć .... co tu robić ?

reklama
O jaaa co ja widze :-)

Jołasia &&&& beta boska :-) no trzymam mocno i mocno i nie puszcze.

Wysylam fluidki. Haha zabierajcie ile wlezie ja chetnie nawet dzis urodze tak jestem juz zmeczona!

KasikP :*
Motylku :*

Trzymam kciuki za wszystkie staraczki.

Julka jak u was? Nie jestem na biezaco wpadam czasem tylko zerknac czy jakies II kreski sie znalazly. Moze zajzysz do nas coooooo !!

jeżeli ten dr dobrze podał mi przez tel to jak policzyłam to powinno być z około już 6 dni po zagnieżdżeniu. a gadał przez telefon że to akurat się zagnieżdża. więc sama nie wiem. czyżbym miała tak super przejrzyste te jajniki po laparoskopu i tym płukaniu jakimś tam płynem że ekspresowo jajeczko dotarło do macicy? A i w końcu z M kochaliśmy sie co dwa dni to jeżeli plemniki w dobrym stanie to była ich cała masa w czasie owu. A przypuszczam, że owu była w piątek rano, niespełna 20h po pregnylu bo przed południem już mnie brzuch bolał tak jakby już to popękało i progesteron drażnił brzuszek jak to dr wytłumaszył z kąd ból brzuch przy owu.

Matko a ja znowu liczę zamiast spokojnie czekać. Jutro przy moich maksymalnych @ powinna się pojawić. Jeżeli w sobotę nie nędzie to dopiero zacznę mieć nadzieję

A jakby sie udało to będzie październikowy brzdąc jak mamusia

No i okres mi się nie śnił jak zwykle, tylko ze w pracy gadali ze w ciąży jestem itd

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
jołasa ja miałam podawany kiedyś pregnyl i testy pozytywne wychodzily mi do 7 dni pozytywne , a 10 dnia jak zrobilam to 2,2 potem oczywiscie spadlo calkowicie... :)

Smerfik no właśnie też doczytałam ze tak z 12dni po zastrzyku to wynik nie był by w tysiącach. a mi wyraźnie dr powiedział tysiąca! Dlatego też i u mnie taki wielki szok i niedowierzanie

Witajcie kochane:-)

AsiaSzw bede trzymac kciuki za rozwiazanie:tak:

Jolasia bedzie dobrze zobaczysz, tyle tu kciukow zacisnietych, ze nie ma innej opcji :tak:

Anula nie wiem co Ci poradzic ze spaniem malego, moze po prostu z Wami czuje sie razniej niz jak jest sam w pokoju, pamietam, ze jak bylam mala to zawsze musialam miec otwarte drzwi, bo czulam sie razniej i szybciej zasypialam;-)

Milego dnia:-)

Asiu a u nas bez zmian....
Czytam co u Was;-) ok obiecuje poprawe i bede sie tam odzywac;-)
No tak za chwile twoj czas;-) zlecialo strasznie;-)

Anula musicie to przejsc...nieznam sposobu bo mloda tez do mnie przychodzi w nocy; stwierdzilsm ze ona tak szybko rosnie i za chwile bede marzyla o tym by kolo mnie sie klada...

reklama
Julka ! Trzymam cie za slowo.

Moj syn lat 15 do dzis potrafi przyjsc do mojego lozka :-) oczywiscie nie w nocy, ale rano zaglada czy jeszcze w lozku jestem :-) fajne to!

Do góry