reklama
Hej Laski , poczytuje was ,ale po prostu brak czasu mi nie pozwala by do was tu naklikać
Blair wielkie gratuluje , piękne kreseczki ? Jak tam w ogóle się czujesz?
Missiiss co u Ciebie kochana?
Jugosława jesteś już po owulce?
Ashlee trzymaj się kochana, wszystko się ułoży :*
Dziewczyny czy wy też tak macie że doszukujecie się objawów po owulacji czy ja już wariuje?
Blair wielkie gratuluje , piękne kreseczki ? Jak tam w ogóle się czujesz?
Missiiss co u Ciebie kochana?
Jugosława jesteś już po owulce?
Ashlee trzymaj się kochana, wszystko się ułoży :*
Dziewczyny czy wy też tak macie że doszukujecie się objawów po owulacji czy ja już wariuje?
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Anula, - błogie leżenie, nic nie robienie zawsze dobre. Ja dzisiaj w pracy usiadłam, wyciągnełam kopytka i patrzyłam się w oko na akacje jak delikatie chodzą na wietrze, na przebiegające koty czasami, na niebo, na słońce. I tak ok 20 min. Pózniej dostałam takiego pawera że szock.
Łaznia zaliczona, czerepek umyty, girki ogolone, kopytka oskrobane wybalsamowane. Czas do wyrka.
Dobranoc kobitki.
Łaznia zaliczona, czerepek umyty, girki ogolone, kopytka oskrobane wybalsamowane. Czas do wyrka.
Dobranoc kobitki.
reklama
Moniusia trzymam kciuki za badania;-)
Jugoslawa wiec po wizycie jestem zadowolona trwala ona 30minut;-) no i potwierdzilo sie ze cos z lewym jajnikiem jest nietak:/ sa rowne pecherzyki...
Ide do niego 10.02 i zobaczy co z tym jajnikiem...dostane zlecenie badan, pare z nich moge juz zrobic by miec na wizyte czyli TSH, glukoza nadczczo, i wlasnie niewiem czy progesteron mozna robic w dowolnej fazie cyklu?
Aschlee u nas w przedszkolu pare dzieci na 30 chodzilo..wiec ta pogoda do bani:/
Super ze zrobilas sobie luzny dzien;-)
Lux ehh te tesciowe...ja juz wiem ze z moja walczyc to jak z wiatrakami:/ juz taka jest, nieprzejmujemy sie juz....kiedys strasznie to znosilam...teraz chyba mam pancerz na sobie!
Blair ja pierdzielu Gratuluje kochana:*******
Wyluzowanie pomoglo? Leki jakies juz bierzesz?;-)
Prosze czesciej zagladac;-)
Jugoslawa wiec po wizycie jestem zadowolona trwala ona 30minut;-) no i potwierdzilo sie ze cos z lewym jajnikiem jest nietak:/ sa rowne pecherzyki...
Ide do niego 10.02 i zobaczy co z tym jajnikiem...dostane zlecenie badan, pare z nich moge juz zrobic by miec na wizyte czyli TSH, glukoza nadczczo, i wlasnie niewiem czy progesteron mozna robic w dowolnej fazie cyklu?
Aschlee u nas w przedszkolu pare dzieci na 30 chodzilo..wiec ta pogoda do bani:/
Super ze zrobilas sobie luzny dzien;-)
Lux ehh te tesciowe...ja juz wiem ze z moja walczyc to jak z wiatrakami:/ juz taka jest, nieprzejmujemy sie juz....kiedys strasznie to znosilam...teraz chyba mam pancerz na sobie!
Blair ja pierdzielu Gratuluje kochana:*******
Wyluzowanie pomoglo? Leki jakies juz bierzesz?;-)
Prosze czesciej zagladac;-)