reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Blair! ale niespodzianka, gratki!!! :)))

anula88, zmęczenie, choć pracuję w biurze i wstaję sobie o 8:00, serducho czasem kuje, słabo się robi, i takie tam..

Hej Laski , poczytuje was ,ale po prostu brak czasu mi nie pozwala by do was tu naklikać :)

Blair wielkie gratuluje , piękne kreseczki ? Jak tam w ogóle się czujesz?

Missiiss co u Ciebie kochana?

Jugosława jesteś już po owulce?

Ashlee trzymaj się kochana, wszystko się ułoży :*

Dziewczyny czy wy też tak macie że doszukujecie się objawów po owulacji czy ja już wariuje?

Smerfik hey hey .. i jakie objawy dostrzeglas ?

Chyba większość się doszukuje .... i potem czekanie na pozytywny test ....

Kurcze leżę i nic nie robie ... dosłownie ;-)

Anula, - błogie leżenie, nic nie robienie zawsze dobre. Ja dzisiaj w pracy usiadłam, wyciągnełam kopytka i patrzyłam się w oko na akacje jak delikatie chodzą na wietrze, na przebiegające koty czasami, na niebo, na słońce. I tak ok 20 min. Pózniej dostałam takiego pawera że szock.

Łaznia zaliczona, czerepek umyty, girki ogolone, kopytka oskrobane wybalsamowane. Czas do wyrka.

Dobranoc kobitki.

reklama
Moniusia trzymam kciuki za badania;-)

Jugoslawa wiec po wizycie jestem zadowolona trwala ona 30minut;-) no i potwierdzilo sie ze cos z lewym jajnikiem jest nietak:/ sa rowne pecherzyki...
Ide do niego 10.02 i zobaczy co z tym jajnikiem...dostane zlecenie badan, pare z nich moge juz zrobic by miec na wizyte czyli TSH, glukoza nadczczo, i wlasnie niewiem czy progesteron mozna robic w dowolnej fazie cyklu?

Aschlee u nas w przedszkolu pare dzieci na 30 chodzilo..wiec ta pogoda do bani:/
Super ze zrobilas sobie luzny dzien;-)

Lux ehh te tesciowe...ja juz wiem ze z moja walczyc to jak z wiatrakami:/ juz taka jest, nieprzejmujemy sie juz....kiedys strasznie to znosilam...teraz chyba mam pancerz na sobie!

Blair ja pierdzielu Gratuluje kochana:*******
Wyluzowanie pomoglo? Leki jakies juz bierzesz?;-)
Prosze czesciej zagladac;-)

Do góry