reklama
Jugosława
Fanka BB :)
blair: super pozytywne wieści nam przynosisz Gratuluję ci pięknych tłustych II. I znowu potwierdza się zasada, że jak człowiek odpuści to się magiczne rzeczy dzieją Super. Podejrzewam, że się stresujesz, bo to zrozumiałe, ale trzeba myśleć pozytywnie
lux: a to spryciarz Zaleca się do ciebie
jołasia: próbowałaś inhalacji? Na mnie i moje zatoki działają bardzo dobrze. Ja też czasem robię, że patrzę za okno i ładuję baterie Super sprawa jak zadziała. Mam nadzieję, że nocka bedzie ok i mimo zatok dasz rade sie wyspać.
smerfik: na usg 2 dni temu był duży pęcherzyk, więc powinien pęknąć dzisiaj albo jutro. Idę na kontrolne usg za tydzien i zobaczę czy pękł pęcherzyk. Co do objawów po to staram się nie doszukiwać, chociaż ciężko to wychodzi :/
anula: piękny stan "nicnierobienie"
julia: oooo dużo czasu ci poświęcił gin. Super, że kompetentny i zlecił badania. Progesteron najlepiej robić po owu jakieś 7 - 8 dni, żeby zobaczyć czy była, mniej więcej 19 - 21 dc (przy cyklach ok. 28 dni). Takie wizyty właśnie powinny być u lekarzy
Spokojnej nocy dziewczyny
lux: a to spryciarz Zaleca się do ciebie
jołasia: próbowałaś inhalacji? Na mnie i moje zatoki działają bardzo dobrze. Ja też czasem robię, że patrzę za okno i ładuję baterie Super sprawa jak zadziała. Mam nadzieję, że nocka bedzie ok i mimo zatok dasz rade sie wyspać.
smerfik: na usg 2 dni temu był duży pęcherzyk, więc powinien pęknąć dzisiaj albo jutro. Idę na kontrolne usg za tydzien i zobaczę czy pękł pęcherzyk. Co do objawów po to staram się nie doszukiwać, chociaż ciężko to wychodzi :/
anula: piękny stan "nicnierobienie"
julia: oooo dużo czasu ci poświęcił gin. Super, że kompetentny i zlecił badania. Progesteron najlepiej robić po owu jakieś 7 - 8 dni, żeby zobaczyć czy była, mniej więcej 19 - 21 dc (przy cyklach ok. 28 dni). Takie wizyty właśnie powinny być u lekarzy
Spokojnej nocy dziewczyny
A po lekarzu pojechalismy na basen, mloda po nim szybko padla;-)
A w pracy UŻ biore;-)
No mowil ze pomysl z tym Memopur niejest zly...i ze zaczynamy od badan...a pozniej? Niemam pojecia...pewnie bez wspomagacza sie nieobedzie
Anula zazdroszcze ci tego sniegu, corka marzy o nim zeby balwanka ulepic i na sankach pojezdzic;-)
A jutro jest ten dzien co uwielbiam najbardziej;-) zakupy;-)
A w pracy UŻ biore;-)
No mowil ze pomysl z tym Memopur niejest zly...i ze zaczynamy od badan...a pozniej? Niemam pojecia...pewnie bez wspomagacza sie nieobedzie
Anula zazdroszcze ci tego sniegu, corka marzy o nim zeby balwanka ulepic i na sankach pojezdzic;-)
A jutro jest ten dzien co uwielbiam najbardziej;-) zakupy;-)
Anula no własnie brak objawów i chodzę wsciekła bo oczywiscie mowie ze znowu dupa ze staranek ..... A co do takiego leżenia i nic nie robienia ? tooo uwielbiam ten stan
Jołasia jestem pełna podziwu , bo ja jakaś bezsilna jestem ..... chyba to ciśnienie tak na nas wpływa....
Jugosława to co dzisiaj szalejecie ? Trzymam kciuki Ja owulacje miałam prawdopodobnie w tamtą sobote i licze dni i dopatruje się objawów ale ani widu ani słychu
Ashlee co się dzieje? Czemu mowisz ze nic nie zmienia leżenie ?
Jołasia jestem pełna podziwu , bo ja jakaś bezsilna jestem ..... chyba to ciśnienie tak na nas wpływa....
Jugosława to co dzisiaj szalejecie ? Trzymam kciuki Ja owulacje miałam prawdopodobnie w tamtą sobote i licze dni i dopatruje się objawów ale ani widu ani słychu
Ashlee co się dzieje? Czemu mowisz ze nic nie zmienia leżenie ?
Aschlee serducho wariuje?
Blair nawet niewiesz jak moja papucha sie cieszyla i niemogla uwierzyc w to co piszesz;-) tak bardzo sie xiesze ze zie udalo-)
A ja meza wykorzystalam;-)
Smerfik &&& by sie udalo;-)
Jugoslawa walcz;-)
Blair nawet niewiesz jak moja papucha sie cieszyla i niemogla uwierzyc w to co piszesz;-) tak bardzo sie xiesze ze zie udalo-)
A ja meza wykorzystalam;-)
Smerfik &&& by sie udalo;-)
Jugoslawa walcz;-)
Smerfik czuje sie jak nie w ciąży, nawet pytałam lekarza czy to normalne ;p bolą mnie czasem jajniki i cały czas mam duże i bolące (.)(.), na początku miałam mega mdłości codziennie o 6 ale przeszły jakoś chwile po terminie @ i teraz sa rzadkością.
Jugosława dzięki staram sie myślec pozytywnie ale strach siedzi z tylu głowy
Aschlee :*
Julia :* ja tez patrzyłam na test i nie wierzyłam, dalej cieżko mi uwierzyć ;p
Cieżko mi sie wkręcić bo nie wiem co u Was... Ale moze niedługo sie połapie ;p
Julka dokładnie głowa to duża blokada... Biorę lutke od 10dpo 2x dziennie, lekarz mówił zeby zmniejszyć do 1 ale jak zobaczył jak jestem zestrachany to powiedział ze śmiechem żebym została przy tych dwóch
Mi sie dzis śniło ze G wykorzystuje ;p ale mamy zakaz
Jugosława dzięki staram sie myślec pozytywnie ale strach siedzi z tylu głowy
Aschlee :*
Julia :* ja tez patrzyłam na test i nie wierzyłam, dalej cieżko mi uwierzyć ;p
Cieżko mi sie wkręcić bo nie wiem co u Was... Ale moze niedługo sie połapie ;p
Julka dokładnie głowa to duża blokada... Biorę lutke od 10dpo 2x dziennie, lekarz mówił zeby zmniejszyć do 1 ale jak zobaczył jak jestem zestrachany to powiedział ze śmiechem żebym została przy tych dwóch
Mi sie dzis śniło ze G wykorzystuje ;p ale mamy zakaz
Blair dasz rade bez seksu;-) ja w ciazy z corka tez mialam zakaz do konca...
Wkrecisz sie kochana;-)
To na kiedy termin? Bo jak juz jest karta ciazy to termin wiadomy;-)
Mi wlasnie dzis ten gin mowil ze warto by meza przebadac...bo zawsze sie szuka przyczy w kobiecie a tu czasem moze miec facet problem:/
Mowi ze pewnie jest ok u niego ale warto sprawdzic...
I M mowie po powrocie co lekarz mowil , sadzilam ze jego reakcja bedzie inna, ze powiem Nigdy w zyciu.. ale on niepowiedzial nic....
Wkrecisz sie kochana;-)
To na kiedy termin? Bo jak juz jest karta ciazy to termin wiadomy;-)
Mi wlasnie dzis ten gin mowil ze warto by meza przebadac...bo zawsze sie szuka przyczy w kobiecie a tu czasem moze miec facet problem:/
Mowi ze pewnie jest ok u niego ale warto sprawdzic...
I M mowie po powrocie co lekarz mowil , sadzilam ze jego reakcja bedzie inna, ze powiem Nigdy w zyciu.. ale on niepowiedzial nic....
reklama
MotylkowaOna
Fanka BB :)
Blair kochana gratki :* :-) <3