reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
hej Dziewczyny :)
wpadłam podzielić się nowościami wczoraj zaczęłam 6ty tydzień
IMG_1649.jpg

usg dopiero 16go, więc dopiero jak wtedy będzie ok to chyba zacznę się cieszyć, na razie się strasznie boję... choć lekarz twierdzi ze wszystko jest ok jak na razie :)

Załączniki

• IMG_1649.jpg
    IMG_1649.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 85
Blair ale wspaniała niespodzianka ! Ale się ciesze ! Gratuluję kochana ;-) ....
Kurcze az mi się gęba usmiecha ....

Teraz będziesz do nas częściej zagkadala ?

Luxuorius dzięki :)

Anula88 postaram się, choć ostatnio ciężko z czasem. Z resztą na razie na prawdę staram się podchodzić ostrożnie, bo wszystko może się jeszcze zdarzyć...

Blair widzę ze odpoczynek od bb i zajęcie czyms innym dokonały cudu ;-) Kurcze strasznie się ciesze :* ....
A jak tatus ? Szczesliwy ,

Anula to był kompletny zaskok, bo przyszły inne plany starania zostały odłożone na "po ślubie", mieliśmy lot do znajomych za granicę, a tu bach kilka dni przed w 10dpo test pozytywny, beta pozytywna, ładny przyrost, szybka konsultacja z lekarzem czy lecieć i polecenie żeby lecieć i bawić się dobrze, wróciliśmy zrobiłam bete, przyrost nadal 100% :) wczoraj wizyta u gina, potwierdził powiedział że wszystko ok, założył kartę ciąży, kazał się niczym nie przejmować, nie stresować. A pierwsze usg 16go żeby było juz widać serduszko :) czuję sie dobrze. No i oczywiście od pierwszego testu wielkie wsparcie naszej Anuli która wierzyła i mnie tym zarażała że wszystko będzie dobrze :)
Przyszły Tata w szoku najpierw, później ostrożnie do tego podchodził, ale po wizycie u gina ucieszył się i powiedział że na usg musi i On być :)

Blair noo to super ;-) ....
Jednak zajęcie czymś innym pomaga .. człowiek się nie nakreca etc ...
Noo to teraz czekamy na info z wizyty ;-)

A powiedz co u Anulli ?

reklama
Do góry