reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Witajcie kochane:)

Jugosława, to piątesia, mnie też coś rozbiera :(

Lux, brrr jak mnie denerwują takie odzywki teściowych :/ na szczęście moja tak się nie zachowuje. Ale dzisiaj mnie też wkurzyła :p bo mi się przyśniła... i okazało się, że jest w ciąży... :/ jaki koszmar! Chciałam ją zabić w tym śnie, rzuciłam pracę i w ogóle, ehhhh ;p

U mnie 5 d.c. dopiero, ale już nawet nie zwracam na to uwagi, wiem, że nie mam póki co szans :) Rozmawiałam wczoraj z koleżanką, która ma niedoczynność. Miała niecałe 3,0 czyli w normie, endo nie chciał jej nic przepisać, a starała się długo. Ale nie odpuściła i dopiero gin jej przepisał, bo progesteron miała niski tak jak ja. Później też wybrała się do innego endokrynologa i ten stwierdził u niej niedoczynność, bo strasznie źle się czuła i nie odpuszczała. Endo jej powiedział, że min. 9 m-cy :( będzie trwało uregulowanie i zajdzie w ciążę. I tak było równe 9 m-cy i zaciążyła. Nawet jej nie pozwolił wcześniej się starać, z uwagi na to, żeby dziecko nie urodziło się chore.. Ehh teraz strasznie się boję, że w poniedziałek endo mnie też oleje i nic nie stwierdzi i będę się tak pałować.. a teraz już jestem pewna, że wszystkiemu winna jest tarczyca, bo naprawdę źle się czuję.. ehhh no może będzie dobrze :)

reklama
Hej dziewczynu

Ja wczoraj poszlam spac z bolem glowy i wstalam z bolem glowy:-(

Jugoslawa tak mam dzis lekarza wlasnie czekam w kolejce do niego...jestem ciekawa co powie...

Niemam sil na pisanie czytanie bo przez ten bol ciezko mi sie skupic:/

Milego dnia

Ja mi nieprzejdzie pomysle o UŻ dzis

U mnie 23dc przy ok 25 dniowych cyklach. Pregnyl 10 dni temu, przypuszczalna owu ok 18h po pregnylu. Apetyt wielki, wszelkie smaki dozwolone. Oslabienie i podatkosc na przeziebienie. Wizyta u dr za trzy dni wiec sie zobaczy. Jak ma byc to bedzie. Nic na sile.
Teraz mam pierwsze zmiany. Ciezko. Te cisnienie niskie dalo sie we znaki. Wszystkie urazy ciala mnie bola.

Zmykam jesc pierogi.

Jolasia niech będzie co ma być ;-) smacznego ... ja właśnie miseczkę budyniu czekoladowego w
Ciagnelam .... juz dawno nie jadłam ....

Lux i jak dałaś się skusic czy sam poszedł ?

Jula oby głowa boleć przestala .... taka pogoda zmienna ...

Miss jak sie dzisiaj czujesz?

Jugoslawa co będzie to będzie .... trudno mi stwierdzić cokolwiek ;-)

Moniusia ale ze jak się czujesz ? W nawiązaniu do wyników oczywiście .... uda się zobaczysz ! Prędzej czy później ...

jołasia: ta pogoda wszędzie sieje przeziębienia chyba :/ Raz mróz, raz ciepło, raz wiatr...i bądź tu mądry :) Ale miałaś sen, współczuję :p Co do wizyty u endo: co lekarz to inne podejście. Ja też tak miałam, że poszłam do jednego co powiedział, że mam brać lek przez co najmniej 4-5 cykli (bez kontroli, bez niczego), więc się zirytowałam i poszłam do drugiego i jest inaczej. Biorę lek, równolegle z innym i mam kontrolne wizyty. Każdy ma swoje podejście. Może nie będzie tak jak myślisz, a zawsze możesz iść do drugiego zasięgnąć opinii :) Nie martw się na zapas :)

julia: daj znać do lekarz powiedział :) Mam nadzieję, że wyjdziesz zadowolona :) Mnie tez boli głowa :/ I to z godziny na godzinę coraz bardziej to czuję :/

lux: hihi może wiedźma chce pokoju? :D A może to dobry sposób, żeby jej wytłumaczyć, że głupoty mówi :)

jołasia: mam nadzieję, że wszystko u ciebie idzie w dobrym kierunku :) Życzę ci, żebyś miała pozytywne wieści na najbliższej wizycie :) Ciśnienie chyba każdemu daje w kość :/ Smacznych pierogów. A z czym masz?

U mnie na niebieskim niebie ładne chmurki...aż chce się wyjść, ale przy takim ciśnieniu to nie jest możliwe :/ Nie mogę się na niczym skupić :/

Dzien dobry.

Jugoslawa tak jak obiecalam:) odpoczywam dzis zrobilam tylko jedzonko i leze z ksiazka w grabce.Maz pojechal do sklepu,corka przysnela jak ogladala bajki wiec mam cisze :)

Julcia ja oczywiscie tez czekam na wiesci.

U mojej corki tez duzo dzieci chorych w przedszkolu.A bo ta pogoda taka jakas nijaka

Buziolki dla wszystkich

aschlee: no to się cieszę, że masz relaksik :)

anula: jak ja lubię budyń czekoladowy :D Jeszcze lubię waniliowy z konfiturą z malin :) Też rzadko jem. I masz rację: będzie co ma być :) Niektóre rzeczy nie zależą od nas :)

reklama
Do góry