reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

A ja jakos kiepsko się czujesz ...tak bez płci owo .... Pospalam z 2h i do doopy .... czuje sie jakbym miała podwyzszona temperaturę albo co ....

reklama
Anulka tak faszeruje sie lekami i na razie na szczescie nie jest zle.Dzisiaj jakos tak psychicznie zmeczona jestem.Pewnie padne nie wiadomo kiedy.

Anulka to dolaczam do Ciebie.Planuje spac jutro minimum do 9 a potem zrobic jedzonko i lenic sie cala sobote :tak:

Kochana mam nadzieje ze sie pouklada bo ciezko byloby mi sie pogodzic z mysla odlozenia staran na nie wiadomo ile

Aschle ja tez ... noo to jutro blogie lenistwo ....

Tez mam taka nadzieje, zobaczysz leki zaczną dzialac,serducho prawidlowo pikac .... i będzie można dzialac .... nie ma innej opcji ....szybciutko postawia cie tam do pionu ;-)

Anulcia
W pn mam wizyte. Lacze sie w zlym samopoczuciu... oczy mnie pieka katar mam kicham... juz wypilam syrop z cebuli i z wanne herby z cytryna... to juz 3 raz jestem chora... :-(

Aschlee
Ciesze sie ze lepiej sie czujesz. Teraz duuuuzo odpoczywaj! Wszystko sie powoli pouklada teraz musisz zadbac o swoje zdrowie co by fasolinka miala bezpieczny domek i wyluzowana mamusie :-)

Kurde rozkladam sie... maz chory faszeruje sie aspiryna i smaruje go wigiem, tata moj to samo, mama zaczela kichac. Jasko narazie sie trzyma a ja nic procz syropu z cebuli i czosnku nie moge. A chetnie bym sie wysmarowala wigiem wypocila i obudzila jak nowa... bbrr. Jutro sie zajme oponkami bo musze cos porobic i sie poruszac ciutke.

Ide spac dobrej nocy dzialszki :*

Dzień dobry :-)

anula, - oj i to mega wielki apetyt. Zawsze jem dopiero w pracy jeszcze przed 6ta a mi już żołądek skręca. Przedwczoraj zjadłam rosół zagryzłam jajkiem doprawiłam wątróbką i zamknełam to jajkiem.

julia, - możliwe zmiany w pracy na mą kożyść.

Miłego dnia babki.

reklama
Do góry