reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Wyspij się kochana .... z czasem się wszystko pouklada ;-)Anulka tak faszeruje sie lekami i na razie na szczescie nie jest zle.Dzisiaj jakos tak psychicznie zmeczona jestem.Pewnie padne nie wiadomo kiedy.
Ja tam się w pełni loozuje w weekend ...reset musi być ....
Anulka to dolaczam do Ciebie.Planuje spac jutro minimum do 9 a potem zrobic jedzonko i lenic sie cala sobote
Kochana mam nadzieje ze sie pouklada bo ciezko byloby mi sie pogodzic z mysla odlozenia staran na nie wiadomo ile
Kochana mam nadzieje ze sie pouklada bo ciezko byloby mi sie pogodzic z mysla odlozenia staran na nie wiadomo ile
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Aschle ja tez ... noo to jutro blogie lenistwo ....
Tez mam taka nadzieje, zobaczysz leki zaczną dzialac,serducho prawidlowo pikac .... i będzie można dzialac .... nie ma innej opcji ....szybciutko postawia cie tam do pionu ;-)
Tez mam taka nadzieje, zobaczysz leki zaczną dzialac,serducho prawidlowo pikac .... i będzie można dzialac .... nie ma innej opcji ....szybciutko postawia cie tam do pionu ;-)
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Anulcia
W pn mam wizyte. Lacze sie w zlym samopoczuciu... oczy mnie pieka katar mam kicham... juz wypilam syrop z cebuli i z wanne herby z cytryna... to juz 3 raz jestem chora... :-(
Aschlee
Ciesze sie ze lepiej sie czujesz. Teraz duuuuzo odpoczywaj! Wszystko sie powoli pouklada teraz musisz zadbac o swoje zdrowie co by fasolinka miala bezpieczny domek i wyluzowana mamusie :-)
Kurde rozkladam sie... maz chory faszeruje sie aspiryna i smaruje go wigiem, tata moj to samo, mama zaczela kichac. Jasko narazie sie trzyma a ja nic procz syropu z cebuli i czosnku nie moge. A chetnie bym sie wysmarowala wigiem wypocila i obudzila jak nowa... bbrr. Jutro sie zajme oponkami bo musze cos porobic i sie poruszac ciutke.
Ide spac dobrej nocy dzialszki :*
W pn mam wizyte. Lacze sie w zlym samopoczuciu... oczy mnie pieka katar mam kicham... juz wypilam syrop z cebuli i z wanne herby z cytryna... to juz 3 raz jestem chora... :-(
Aschlee
Ciesze sie ze lepiej sie czujesz. Teraz duuuuzo odpoczywaj! Wszystko sie powoli pouklada teraz musisz zadbac o swoje zdrowie co by fasolinka miala bezpieczny domek i wyluzowana mamusie :-)
Kurde rozkladam sie... maz chory faszeruje sie aspiryna i smaruje go wigiem, tata moj to samo, mama zaczela kichac. Jasko narazie sie trzyma a ja nic procz syropu z cebuli i czosnku nie moge. A chetnie bym sie wysmarowala wigiem wypocila i obudzila jak nowa... bbrr. Jutro sie zajme oponkami bo musze cos porobic i sie poruszac ciutke.
Ide spac dobrej nocy dzialszki :*
Anula88 a kiedy termin na @?;-)
Asxhlee ja pospie do poludnia;-) pozniej wizyta u gina..
A mnie glowa peka:/
Miss zdrowka kochana:/
Ja musze do dentysty sie umowic bo zab sie odzywa...
Jolasia a jakiw to dobre wiesci uslyszalas?
Asxhlee ja pospie do poludnia;-) pozniej wizyta u gina..
A mnie glowa peka:/
Miss zdrowka kochana:/
Ja musze do dentysty sie umowic bo zab sie odzywa...
Jolasia a jakiw to dobre wiesci uslyszalas?
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Dzień dobry :-)
anula, - oj i to mega wielki apetyt. Zawsze jem dopiero w pracy jeszcze przed 6ta a mi już żołądek skręca. Przedwczoraj zjadłam rosół zagryzłam jajkiem doprawiłam wątróbką i zamknełam to jajkiem.
julia, - możliwe zmiany w pracy na mą kożyść.
Miłego dnia babki.
anula, - oj i to mega wielki apetyt. Zawsze jem dopiero w pracy jeszcze przed 6ta a mi już żołądek skręca. Przedwczoraj zjadłam rosół zagryzłam jajkiem doprawiłam wątróbką i zamknełam to jajkiem.
julia, - możliwe zmiany w pracy na mą kożyść.
Miłego dnia babki.
reklama