reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

OOj, ja po pracy i obiedzie.

Wiecie co, zjadłam obiad i tak dalej mnie czegoś brakuje. Mam mega ochote na chipsy. Wciągnełam śledzia i dalej jezyk mi do d... ucieka.

Nie przemyślelismy sprawy z stymulacja. Szvzególnie jeżeli chodzi o termin. Ja jestem uczulona leszczyne a ona własnie zaczyna sie rozwijac. Kaszel dusi. Gardlo czerwone.

reklama
Witam

Jakos sie wytargalam z lozka po nocce niechcialam marnowac dnia na spanie, ale niepowiem zmeczona jestem:/

Jeszcze troche i znajoma z corka wleci na kawe....a mi sie oczy zamykaja;-)

Miss mojego na drugie musialam namawiac:/ ale juz widze ze sam chce;-)

Aschlee dbaj o siebie w domku;-)

Jazza no to fajnie ze juz sama zrobiss tam wszystko po swojemu i bedzie gitara;-)

jołasia: o kurczę, faktycznie pechowo z tą alergią twoją i stymulacją :/ Chyba dosyć mocno jesteś uczulona sądząc po objawach? :( A nie ma czegoś co jest dozwolone w trakcie ewentualnej ciąży? Mnie też apetyt dzisiaj dopisuje :) Właśnie skończyłam wciągać sałatkę owocową, a na kolację mam tortille faszerowane warzywkami :)

julia: udanego spotkania z koleżanką :) Może kawusia cię pobudzi :D

Ja skończyłam prawie łazienkę ogarniać...na sam koniec zostawiłam sobie czyszczenie brodzika :/ O mamo jak ja tego nie znoszę! Woda twarda więc osad zostawia piękny :/ A dół brodzika i uszczelki to kolejny koszmar :| Ale już prawie koniec, wyszorowałam i naniosłam środek czyszczący, zaraz spłukam i będzie dobrze. Jutro pewnie powtórka, bo za 1 razem nigdy nie schodzi wszystko, a dawno nie czyściłam :p

Julcia
Milego popoludnia na plotach :-)

Aschlee
Odpoczywaj i pisz co jakis czas cobysmy na zawal nie zeszly tutaj :-)

Ale ja wam zazdroszcze sprzatania :-( glupio to brzmi :-D ;-) no ale na gorze taki syf i kurz przydaloby sie ogarnac tam do dalszego remontu a tu dooopa... do niczego sie juz nienadaje... dzis to w ogole mnie brzuch z lewej boli a tylko leze... to chyba naprawde musze sie wziac za sprzatanie co by przestalo boleco_O

I rozpoczelam weekend ;-) Lubie to ! ...

Dziecko i psiutka juz przywiozlam,ze śniegu chlapa i lipa się po robiła ... mezu jeszcze w pracy a ja leżę ;-) kawusia ?

Aschle bądź ostrozna i nie przegonaj kochana ... powolutku ;-) ....

Miss noo nigdy nie wiadomo a nóż będzie 3 ;-) ....

Jazza no mowie ci ze rozbujamy się i fikniemy na wątek ciążowy ;-)

Lux to dzisiaj laba jak tak krótko w pracy ? Weekend wolny ....

Ja dzisiaj 18dc ale czuje się trochę jak kupa .... a bzykanko codziennie ... o nie nie;dzisiaj nie ....

Dobrze Kochane obiecuje pisac co jakis czas ze zyje.Wrocilam do domku i zrobilam obiadek.Jakos mnie tak na miecho naszlo bo dawno nie bylo :)

Julcia to milego spotkania z kumpela :tak:

Lux mam nadzieje ze az tak zle nie bedzie :tak:

Anula ja tez jakos nie moglam doczekac sie tego weekendu.Jutro spie do oporu :tak:

reklama
julia: a zapach kawy cię budzi? Bo mnie na przykład tak :D Czasem jak mi się spać chce, a gdzieś idę to wstępuję sobie do kawiarni, żeby zapach kawy do mnie doszedł i już mam kopa :D

missiiss: ty siedź lepiej na swoich 4 literkach kochana. Nie możesz się przemęczać, wiesz o tym. Może zagoń swojego chłopa do sprzątania, albo kogoś innego z rodziny :) Wiem, że to ciężkie prosić o pomoc, ale czasem trzeba :)

anula: ja też lubię weekend :D Bardziej oczywiście początek niż koniec :D Mnie dzisiaj czeka bzykanko i jutro i pojutrze :D
W sumie nawet mam ochotę, bo się trochę stęskniłam :D

lux: ja już skończyłam ze swoją łazienką :) Co planujesz w weekend robić?

aschlee: oszczędzaj się ile możesz. Mam nadzieję, że leki będą dobrze działać.

Ostatnia edycja:
Do góry