reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

lux: o kurcze :/ To niezbyt ciekawa sytuacja :/ Szkoda, że nie grzeją, bo to jednak inaczej się ciepło rozchodzi jak się w piecu dobrze napali. No ale trzeba sobie jakoś radzić. Nie dziwię się, że dużo pierzesz, bo jak ubranie wilgocią przejdzie to ciężko założyć coś drugi raz bez wyprania :/ Wykorzystuj swoją chcicę, wykorzystuj :D

aschlee: terminy do kardiologów to jakaś porażka :/ Kiedyś chciałam babcię umówić i pani mi podała termin na za 4 miesiące :| Więc twój wydaje się być mimo wszystko bliski :D Fajnie, ze czujesz się lepiej. Głowa faktycznie może boleć od ciśnienia. Mnie też boli :/

reklama
Jugosława-nawet ładnie się ubrać tu nie mogę, raczej ubrania takie gorsze ubieram. A jestem dziś w pracy dwie godz, bo Lidka zostaje w domu. I po leki jechała.

lux: plusem jest to, że nie wydajesz dużo na ubrania :) A ładnie zawsze się możesz ubierać po pracy :) Dwie godzinki to ekspresowo zleci i wrócisz do domku.

Jugoslawa no tu czeka sie zazwyczaj tydzien wiec troche w szoku bylam tymbardziej ze w wypisie mam napisane ze jak najszybszy termin z powodu zagrozenia...
No nic czekam i nie narzekam :)

Lux pewnie nalezy mi sie pozadny opi***ol ale nawialam stamtad bo nie planowali robic nic oprocz obserwacji.W zasadzie w domu jeszcze nie jestem bo musze jechac podpisac kilka papierow na uczelnie potem jeszcze musze jechac do kilku urzedow,na zakupy i dopiero potem do domu:tak:

Ale jedyne co mam w planach to polozyc sie i odpoczywac.Nawet jakichs wiekszych porzadkow na weekend nie robie zeby zas czegos nie schrzanic ;)

aschlee: może zwolni się jakiś termin wcześniej. Czasem ludzie się zapisują i potem coś im wypada. Szkoda tylko, że tak niewielu z nich odwołuje wizyty, żeby zwolnić termin :/

Ja sie lacze z lux! Aschle tak bedziesz lezec pachniec po 5 godzinach na pelnych obrotach jezdzenia i zalatwiania! Nununu oj bidna bys byla jakbysmy blizej mieszkaly :-D;-) uwazaj na siebie przede szystkim i najlepiej zabierz kogos ze soba zeby samej nie ganiac.

reklama
No ja juz jade do domku.Ten snieg to wogole nie potrzebny.

Ja wiem ze zle robie ale serio nie ma kto tu tego za mnie zalatwic.Oni nie planowali robic nic jak obserwowac wiec nie widzialam sensu siedzenia tam:tak:

Lux kochana nie no wole sama jakos ze leki brac zeby dotrzymac do tej wizyty niz tam jechac bo tak jak mowie oni mi tam nic nie pozmieniaja wiec leki to moge sama w domu brac.

Do góry