reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Jazza
Hsha nie moj maz orzekl ze jajeczka obcina co by mi glupoty nie przyszly do glowy :p ale ja mam owu raz na ruski rok wiec kiedys moze wpadniemy :p ciesze sie ze praca cie tak wciagnela :-) dzis wielki dzien widze bo pierwszy dzien sama wiec &&& zeby poszlo ci ekstra!:-) a ja sie porodu za pierwszym razem nie balam teraz sie boje co kazdy porod :p mimo ze bede cc miec. Lec i milego dziona!:-)

reklama
Dzień doberek,

aschlee: jak sie dzisiaj czujesz?

anula: ale fajnie, że macie śnieg. U nas szaro, buro i tak jakby brudno :( Śnieg stopniał i jest zupełnie zwyczajnie. Wiadomo, że śnieg to więcej pracy, bo trzeba odśnieżać, uważać itd. ale jest ślicznie :D

missiiss: dzisiaj ponoć ma być jedno z najniższych ciśnień ostatnich lat :/ Też się tego obawiam :| A co spotkania to ja też myślałam o tym, że fajnie byłoby się kiedyś spotkać :D Jak już wszystkie będziemy mamami to będziemy razem jeździć na wakacje :D:D:D hyhyhy

jazza: powodzenia dzisiaj :) Jestem pewna, że sobie poradzisz. Tak jak mówisz, jak sobie wszystko po swojemu ułożysz to będziesz w tym śmigała jak tralala :)

U mnie dzisiaj 12 dc. Coś mnie wczoraj kłuło tak w okolicach pępka, może na owulację? Dzisiaj w planach boboseksik :D
Haahaha super to określenie :D

Udanego dnia :)

lux: oj to się musi męczyć :( Nie wiedziałam, że astma daje takie objawy. A jak ty się czujesz? Na którą dzisiaj jedziesz do pracy?

Jugosława-dziękuję,dobrze tylko jajniki nadal się odzywają. Dziś 11 dc. A oni tam mają wilgoć w domu, bo to stare budownictwo i też temu mała tak cierpi.

I chlapa z tego śniegu ....
Miss moze jakas kawe zapodaj ....

Jazza no sexujemy a wczoraj to wogole stary napalony etc noo było przytulanko ale powiem wam szczerze ze mi się nie chciało .... jak kloda prawie ... no jeszcze nigdy mi się tak nie chcialo !

Dobra wracam do pracy przy sniadaniu zajrze

lux: mamy prawie ten sam dzień cyklu, bo ja 12 :) Wilgoć w domu potrafi zdrowego człowieka drażnić, a co dopiero astmatyka :/ Może z wiekiem jej przejdzie ta astma, albo chociaż objawy się zminimalizują.

anula: może ciśnienie za niskie :) Ja ostatnio jak zoombie chodzę i też mi się wielu rzeczy nie chce :/

A ja właśnie mam mega chcice na seks :D Jugosława-najgorzej jak ubrania przejdą tą wilgocią. Ciągle piore. Tam jest konflikt, bo oni dużo pracują i brat taty dzieci po złości nie pali w piecu porządnie i ta wilgoć się nasila. Ja tam grzejnikiem na prąd grzeje codziennie żeby ciepłej było.

Jugoslawa kochana oprocz mega bolu glowy czuje sie ok.Pewno tak boli od cisnienia ale wzielam tablety to chyba powinno zaraz przestac :tak:

Wizyte u kardiologa dopiero mam 23 lutego

reklama
Do góry