reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
reklama
moniusia: do naszego porodu jeszcze dużo czasu i może nam sie zmienić podjeście :D Ja się właśnie chyba bardziej boję o to, żeby było ok z dzieckiem i ze mną, a bólu? Hmmm trochę może też, ale wiem, że to do przeżycia :)

julia: nie mówił nic, że nie wzięłam clo. Wzięłam do niego kontakt, żeby w razie takich sytuacji móc napisać do niego. W zasadzie nie było tematu. Może dlatego, że był pęcherzyk :) Chociaż ja przez skórę czuję, że dostanę zastrzyki na pęknięcie...

anula: owocnego przytulanka :D Oby ten cykl był tym szczęśliwym :) Koniec miesiąca to ciężki czas :/ Ale już niedługo luty :) Synek jutro wróci i wszystko wróci do normy :D Podoba mi się twoja wizja naszego październikowego wątku :D

lux: dzieci ci dają popalić dzisiaj? Może i na nie działa ciśnienie :D

aschlee: kochana, a nie możesz przełożyć w razie czego tego załatwiania? Albo na kogoś przenieść? Zdrowie jest najważniejsze, a jak serce nawala to już w ogóle trzeba odpuścić i skupić się na sobie, bo to nie są żarty :( Oby wszystko było dobrze.

Do góry