reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anula, - samuraj?! No cóż pewno ciekawie to wyglada :-)

40 mni cięcia bo ja mialam włosy prawie do lopatek a teraz z tyłu sa podcinane maszynką a przód jest asymetryczny wiec pracy miala wiele.

Lux, - u nas przedwczoraj bylo cieplawo a wczoraj w dzień to 5stopni bylo. Ok 23ej padał snieg z deszczem, ok polnocy zaczoł sypać snieg, do 4 rano napadalo z 15cm a r
Jak o 6wychodzilam z pracy to prawie nic juz nie bylo bo deszcz lał.
M nie chciał wierzyc ze tyle sniegu bylo ale ja jako ze w nocy pracowalam i mialam mozliwosc zucenia okiem za okno i nawet wyjsc sobie na dwor to wiem kak dawalo.

Kur ie sąsiadki, wiadomo mi o jednej ale czy czegos nie bylo wczesniej zanim dobieglam do niego to nie wiem. Jedna najprawdopodobniej utopila sie w bagnistym stawie. Do nich na podworze nie wchodzi bowieze tam niebezpiecnie. Z reszta to madre zwierze i wie ze obcy teren jest niebezpieczny.

Spać nie moge. Chyba przez tą flegme co caly czas zplywa do gardla. Moze uda sie w nocy odpocząc.

Oj ladnie brzmi, tzn fajnie. Ja o 23 bede dopiro po pirwszych obowiazkach. A w dodatku spac nie moge wiec w pracy bedzie ciezko.

Jolasia dzieki ze pytasz ja...kiepsko wiec nie pisze zeby nie smecic.Staram sie jakos zbierac bo jutro troche obowiazkow...ale jakos najchetniej zaszyla bym sie pod koldra i tam siedziala

Jolasia to zapodaj fotke ...
Lux wytrwałości do 23 ....

Aschle pamietaj ze my tu po to jesteśmy zebys mogla sie z nami dzielic swoimi smutkami i radosciami,nikt nie będzie cie ocenial a wrecz przeciwnie będziemy cie wspierac .... a teraz jak masz ochotę to schowaj się pod koldra .... odpocznij cobys miala siły na jutro ... bowy dZien...pamiętaj ze masz dla kogo wstac tego lozka i dla kogo walczyc o lepsze jutro .... tule ...

aschlee: na takie sprawy potrzeba czasu, żeby ogarnąć. Pisać i smęcić możesz kochana, tylko pytanie czy ci to będzie pomagać. Czasem lżej z siebie coś wyrzucić, a czasem lepiej inaczej sobie z tym człowiek radzi. To już zależy od ciebie :) My w każdym razie jesteśmy z tobą i dla ciebie. tulam :)

lux: a jak dzieci dzisiaj? Grzeczne? Do 23 jeszcze tylko 3 h. Zleci szybko :)

jołasia: tiger albo kawka, albo inne pobudzające coś :) Ja kiedyś piłam yerbę i faktycznie pobudzala. Zdrowsza niż kawa :) Psy to mądre zwierzaki.

Zauważyłam, że włosów mi więcej wypada w ostatnim czasie. Może brakuje mi jakiejś witaminy, albo to przez leki?

Ostatnia edycja:
reklama
Anula w pracy fote walne i jutro wstawie

Jugoslawa puszkowych wspomagaczy nie pije kawr sypana. Mam tez tabsy z kofeina i guarana.
co do wlosow to sadze ze to przez leki. Mi bardzo sie lamaly tak do takiego stopnia ze w lustrze bez przygladania sie bylo widac.

Do góry