reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam sie;-)

Wczoraj padlam nawet niewiem kiedy;-)

Miss mo zadnych norm niesprawdzal:/
A powiem ci ze @ niebyla tak obfita...
A co mu jest kochana?

Moniusia zlote kolczyki tez bym chciala dostac;-)

Jazza co tam innym pod choinke kupilas?

Aschlee mam nadzieje ze dasz rade dzis sie zdrzemnac;-)

Julka &&&&&&&

Melka zobaczysz szybko zleci ten czas;-) na na owu to teraz niewiem kiedy bede mogla liczyc heh pewnie po nowym roku;-)

Dzień dobry,
jazza: ja też lubię zajmować się prezentami. Chyba bardziej niż kupowanie uwielbiam ich pakowanie :) Dobrą masz renomę kochana w pracy, skoro do ciebie ze wszystkim przychodzą, bo wiedzą, że podołasz :D Tylko tak jak piszesz: ogólnie miło, ale mecząco :) Dlatego trzeba być czasem asertywnym - co jest ciężkie niestety :/ Taaaak, zatoki to się ciągną i ciągną. Często wracają :( Udanego dnia kochana!

aschlee: udanego dnia. Mam nadzieję, że odeśpisz dzisiaj znowu trochę i nie zapadniesz w sen niekontrolowany :)

julka: grzeczne oczekiwanie :D Ładnie powiedziane :D

melka: może owu przyjdzie razem ze świąteczną wigilijną gwiazdką :D:D:D

missiiss: jak się czujesz z rana kochana? Coś się z chłopem wyjaśniło?

julia: jak tam dzień wolny? Co planujesz?

U mnie nawet nawet się dzień rozpoczął, bo czuję, że mam przypływ energii. A to zapewne znaczy, że jest poprawa z bolącymi zatokami i jest szansa, że jeszcze trochę i nie będą boleć. Mam też takie wrażenie, że przez zatoki czuję te zęby :/ Zwłaszcza te co ostatnio robiłam...co się nawet zgadza, bo to się nerwy łączą gdzieś tam z ujściem zatok. Dzisiaj też się inhalować będę :)

Muszę obmyśleć plan działania z kucharzeniem świątecznym. Na bank muszę piernik upiec co już leży i czeka kilka tygodni w lodówce, tylko termin dobry muszę znaleźć, żeby miał czas skruszeć :)

Udanego dnia dziewczyny :)

Julia chyba wlazlysmy w tym samym momecie.Ja ledwo na oczy patrze wogole to jakas zapuchnieta sie czuje...nie wiem czemu.

Missiiss oby Jasko szybko wrocil do zdrowka.Mam nadzieje ze dzis juz lepiej sie czuje.

Julka kciukaski zacisniete :tak:

Melka szybciutko zleci i bedzie swiateczne przytulanko :tak:

Julia kochana to Ty bedziesz miala piekny prezent po nowym roku :tak: najpierw super staranka a potem piekne tlusciutkie dwie kreseczki

Hej
Jugoslawa
DziekI i dla ciebie rowniez zdrowka! Chlop sie uspokoil bo chyba zauwazyl ze cos weszylam... no i dobrze nie bedzie mnie denerwowal;-) a czuje sie dzis narazie pod wzgl. Bolu brzucha ok ale zaslablam znow i jak dentka jestem. Oby jakos do maja wytargac chociaz.... i zeby dzic caly byl po wczorajszym. Dzieki za troske!:* ty sie tez tam kuruj. Ja mam czesto problem z zatokami-nie nawidze tego bbrr

Jazza
Dzieki. Stary jak kombinuje to tylko cos niefajnego-znam go juz chyba na wylot. No nic g uspokoi.ty to jedtes niezastapiona widze :-) ale to dobrze bo jak w znajdziesz inna prace a tu np powiesz ze odchodzisz to moze sami pensja cie beda chcieli zatrzymac :-)

Julka89
Kciuki zaciskam&&& :-) ty rocznik 89?

Melka
To zycze owocnie magicznej owulki dobrze spozytkowanej :-)

Julcia
To dobrze bo u mnie przy c dawce lutki to zaraz mnie przy @ wszystko bardziej bolalo i lecialo 7 dni.

Aschlee
Jak tam Po nockach? Dzis juz czwartek wiec blizej niz dalej! Dzieki dzis ciut lepiej :*

Ciesze sie ze spalam bez bolu ale taka slaba jestem ze jak sie doczolgam z jaskiem do doktorki to bedzie wyczyn bbrrr . Jasko mi tak smarka i kaszle... ide moze mi da pulmicort doctorka na ten kaszel. Musze go podleczyc do ew. Poniedzialku.... mam nadzieje ze wtedy pojde do tego szpitala. Bedzie wszystko ok i odpoczne.... nie lubie tych omdlen swoich taka oslabiona po nich jestem... narazie dziewczynki nie bede wam smecic musze siw ogarnac. Dam znac tylko jutro kiedy ide do tego szpitala. Buzka i milego dnia wszystkim!

Jugoslawa ja nigdy niemam energi jak mi zimno brrr...czekam az tesciowa napali w centralnym;-)
A planach mam posprzatac,odebrac corke i jej kuzynke;-) i odwiedzanie kumpela z dziecmi popoludniu;-) a ty co bedziesz porabiac?

Jazza a ogrzewanie naprawione?

Aschlee to zapewne przemeczenie organizmu...
Zobaczymy co przyniesie los dla Nas;-)

A mialam sie pochwalic ze urlop mam na druga polowe czerwca;-)

reklama
Missiiss kochana powiem Ci ze nie jest zle.Myslalam ze bedzie gorzej ale tak cz owak to najtrudniejsza do wytrwania zmiana...

Do tego nie wiem czy mnie cos nie bierze jakas taka spuchnieta jestem i bez sily...kompletnie wypompowana i zeby dotarlo dokladnie co ktos do mnie mowi to musze bardzo wysilic te swoje swoje mozgowe ;) takze ile zalatwie to zalatwie ale potem wracam chociaz dwie godziny sie przekimac

Do góry