reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Po to jest to forum i rozmowy żeby te skrzydełka rosly;) nie możemy pozwalać sobie na dłuższą chwilę zwatpienia, także do roboty:))

Teraz tylko za Was trzymam kicukiu&&&&&&

Dziewczyny jak mi podniesiono cisnienie:/ normalnie ryczalam ze zlosci...
A wiec w pracy bylo dzis planowanie urlopow...a ja jestem na opiece i co sie dowiedzialam, jak wroce w srode to poda mi jakie terminy zostaly wolne!!! Normlanie wkur...nie sieglo zenitu!!! Zaje...scie resztki dostane!!!!!!

Aschlee
Zrobimy sobie watek zafasolkowanych :-D

Lux
Ja czekalam dwa lata i wiem jak to cholernie boli... gdyby nie male przerwy psychiczne chyba bym wrakiem byla. Juz jak sie martwilam ze nie wyszlo to taka panike mialam juz mowilam ze koniec dosc tego... i sie udalo. Jedne mnie karcily inne nazywaly psychicznymi. Ale juz nie ma ich tu ;-) no ale fakt wariowalam i to bylo smutne...
A co do straty to boli i czlowiek nie zapomni... mi dzidzius umarl po niecalych 9 godzinach... i nigdy o tym nie zapomne. Ale kolejna ciaze dbalam o wszystko bo byly problemy ale dzieki moim naciskom i dobremu lekarzowi i czujnosci mam swoj maly cud Jaska:-) a teraz walcze po 2 latach by drugi cud nie urodzil sie wczesniej niz w 36 tc.:-) trzeba wierzyc ze bedzie ok:-)

Julka
Ja tez mam slaba psychike. Niestety... a marzenia sie spelnia i to wtedy kiedy najmniej sie tego bedziemy spodziewac :-)

Aschlee
Milej pracy :-).

Julcia
No lipa ... mnie ominelo losowanie w pracy dlugich weekendow. Tez bylam wsciekla. No ale coz... teraz mam ich w dooopie. Ty tez im pokazesz niedlugo srodkowy palec!

Dziewczyny goście polecieli :-) było boskoo :-) i na szczęście im sie też bardzo podobało :-)

Julka89 za mną też P latał na początku brzuch glaskal testy kazał robić ..wiem jak takie coś nakręca a jak @ przychodzi doluje.. a tu u mnie juz 2lata i 1miesiac od podjęcia decyzji o staraniach Ehh..

I też byłam u lekarza .. macica ok,pęcherzyk jest, wykres ok wiec moze mieć pani dzieci dzięki i do widzenia.... Proszę wrócić za rok jak sie nie uda to zaczniemy coś robić . I to na tyle z wizyty w wielkim skrócie . Przykre ale prawdziwe .

Miss my kobiety doswiadczone przez los:-(
Napisalam do swojej przelozonej mam z nia dobry kontakt, w sprawie urlopow, a ona mi na to" ze ma nadzieje ze do tego czasu mnie juz tam nie bedzie" tak fajnie na serduszku sie zrobilo;-)

Wogole planujemy z przyjaciolkami wyjazd nad morzem z rodzinami wiec najwyzej pojde na opieke mam ich gdzies;-)

Wpadlam tylko na szybko powiedziec spokojnej nocki bo pewnie wszystkie juz spicie :)
Szczerze to sama marze o cieplym lozku :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry