reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Dziękuje za ciepłe przywitanie :-) mam nadzieje, że wszystkim nam sie uda to czego pragniemy :) taki prezent świateczny albo noworoczny

reklama
Hej Kochane :* Jazza ja mam w ogole mega talent do nabijania siniaków :D Jugosława-wróciłam po 7-ej z nocki, a jak dziś pojadę to cholera wie, czekam na tel. Witaj Julia :) Miss-bez komentarza zostawię zachowanie chrzestnej Twojego synka. Mój facet zaspał do pracy, bo tel mu się wyłączył i budzik nie zadzwonił. Ja skończyłam gotować grochówkę i trzecie pranie chodzi.

Monusia rowiez zycze powodzenia;-) z mierzeniem i testami;-)

Julka no zycze Wam zeby sie spelnily wasze marzeni;-)
Jak masz problem z tarczyca to dobrze ze jestes pod okiem lekrza;-)

Miss tak nasze dzieciaczki sa ten sam rocznik;-) jak dobrze pamietam Aschlee coreczka tez z tego rocznika jest;-)

Julka
Witaj :-)

Julcia
Bedzie git :-) no to fajnie :-)

Lux
No tak jakos wyszlo. Moze sie poprawi ;-) z tym praniem to szalejesz :-) ja musze w koncu posciel uprac bo co ciuchy wrzuce to sie wylewa z kosza i mnie to strasznie irytuje. Ale to juz jutro :-)

Miss a wlasnie co do chrzestnej no to niestety moj maz jak bylismy na wyjsciu wypil sobie i poprosil moja dawna przyjaciolke by zostala chrzestna:/
Niestety nasze drogi sie rozeszly...mieszkala obok mnie a nigdy czasu niemiala by nas odwiedzic, wpada 2 razy do roku na chwile;/
A Mela jak o niej mowie to jej nie kojarzy:/

Julcia
Ja bede miala teraz mega problem z chrzestnymi.. naqet myslec o tym mi sie nie chce:-\ moja kolezanka by chciala ale czasem mnie tak wpienia jej zachowanie i nieporadnosc ze szalu dostaje. Nie wiem co zrobie . Napewno kogos z rodziny ale kogo?o_O

Dziewczyny jak to u was było? Jak miałyście cykle dłuższe np. 40 dniowe miałyście owulacje? Dziś mój kupi testy owulacyjne i się okaże jak to jest, chociaż nie powiem, bardzo się stresuje ze mogę nie mieć albo mieć bardzo rzadko

Julka podam ci mój przykład. Najczęściej mam cykle 33-dniowe (owulacja w 18 dc i 15 dni fazy lutealne). Ale dwa cykle temu miałam cykl 39-dniowy i owu była wtedy w 24 dc + 15 dni fazy lutealnej. Wszytko działało jak trzeba po prostu owu była później.

reklama
Do góry